Cadde Bayram coşkusu

Bayram coşkusu

01.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçılar, Kurban Bayramı’nı Türkiye’nin birçok yerinde ve yavru vatan KKTC’de karşıladı.

Bayram coşkusu

Sanatçılar, Kurban Bayramı’nda hayranlarıyla bir araya geliyor. Türkiye’nin birçok yerinde izleyici karşısına çıkan müzisyenler, yavru vatan Kıbrıs’ta da hayranlarıyla buluştu. Şarkıcılar, sesleriyle olduğu kadar şıklığıyla da birbiriyle yarıştı. Konuklar, eğlenceli konserlerle bayram coşkusunu yaşadı.

Haberin Devamı

Funda Arar, Kıbrıs’ta Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Sanatçı, Bodrum’daki mekanlarda lahmacun fiyatlarıyla ilgili de yorum yaptı. Arar, “Gitmesinler pahalı yerlere... Açıkçası bana gereksiz geliyor, ne gereği var? O kadar kalabalığın içine girip, o sıcakta lahmacun neden yer bir insan? Salata yesinler ve su içsinler. Ben uygun yerlere gidiyorum” dedi. -Hüseyin Altun

Sibel Can, Kıbrıs’taki Les Ambasador Otel’deydi. Sanatçı, “Benim için bayram, sahnede olduğum her an” diye konuştu.

Ajda Pekkan, Titanic Luxury Collection Bodrum’daydı. Süperstar, yaklaşık bin 500 kişiye şarkılarını seslendirdi.

Gülşen, The X Otel Belek’in açılışında performansını sergiledi. Şarkıcının, sahne tarzı yine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Betül Demir, Bodrum Be Premium Otel’de konser verdi. Şarkıcı, ‘Geceye Tiryaki’ adlı eserini de ilk kez seslendirdi.

Aslı Hünel, KKTC’deki Lord’s Palace Hotel’de konser verdi. Çoğu sanatçının şık giyindiğini belirten şarkıcı, “Güzel olmak için çok para harcamanıza gerek yok” dedi.

Mahsun Kırmızıgül, Bodrum Yalıkavak’taki Günay Restaurant’taydı. Şarkıcı, “Sahnede bambaşka bir hayat var” diye konuştu.

Simge Sağın, Girne Rocks Hotel’de sevenleriyle buluştu. Son dönemde adı birçok kişiyle anılan şarkıcı, “Hayatımda kimse yok” dedi.

Aşkın Nur Yengi, Kıbrıs Girne’deki The Arkın Colony’de sahneye çıktı. Sanatçı, hayranlarına yeni şarkı müjdesi verdi.

Özcan Deniz, Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel’de sahne aldı. Şarkıcı, “Gecenin sonunda hanımefendiler topuklu ayakkabıyla geldiğiniz için bin pişman olacaksınız” ifadelerini kullandı.

Bengü, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de izleyici karşısına çıktı. Şarkıcı, yaklaşık 25 kilo ağırlığında elbise giydi.