Cadde Bayram demek…’

Bayram demek…’

09.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Bayram demek…’ sorusunu yönelttiğimiz cemiyet hayatınınünlü isimleri, duygularını Milliyet CADDE’yle paylaştı

Bayram demek…’

Birlik ve beraberliğin sembolü bayram, ülke genelinde renkli görüntülere sahne oldu. Kurban Bayramı vesilesiyle ailesi ve dostlarıyla bir araya gelen sosyal yaşamın tanınmış simaları, Milliyet CADDE’de de şu mesajlarını yayınladı:

Haberin Devamı

Emil-Şükran Güzeliş

Bayram demek, köklü bir tarihin bugünkü kültürel paylaşımları diyebilirim. Bayramın vesile olduğu kutlama havası, ortak duygulanımları ortaya çıkartırken, kültürel mirasımızın renkli taraflarını yaşamamıza neden oluyor. Ben de bu mesajları okuyan herkese iyilikler dilerken, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum. Mutlu bayramlar.

Beyza Uyanoğlu

Bayram demek, anımsamak demek... Aileni, arkadaşlarını, dostlarını ve sosyal çevreni. Küslükleri kaldırmak demek,paylaşmak demek Sizin vesilenizle herkesin bayramını kutluyorum.

Selim-Eda Kosif

Bayram demek, hatırlama hatırlanma, çocukluk zamanlarında yaşadığın bayram heyecanını tekrar hissettiren, sevdiklerinin varlığına şükrettiğin bir gün demek bize göre...

Haberin Devamı

Bayram demek…’

Fatih-Esra Öztürk

Bayram demek ailenin, akrabaların dostların bir arada olması, sevgi, huzur, yürekten yüreğe misafir olmak demek. Sağlıkla, mutlulukla, neşeyle nice bayramlar yaşamamız dileğiyle.

Fatma Aydoğdu

Bayram demek, birlik beraberlik, barış, kardeşlik, hatırlanma, hatırlama, paylaşma, kavuşma demek.
Benim için çifte bayram; Kızım Buse’me kavuştum çok uzaklardan Avustralya’ dan geldi. Herman Melville’nin dediği gibi; “Yalnızca kendimiz için yaşamamız olanaksızdır. Binlerce doku bizi tüm insanlara bağlar.”

Şah-Murat-Alp Yaycı

Bayram neşe, huzur, sükundur ancak sadece ben merkezli bir kavram değildir. Bayram demek, gönülden maddi manevi ihtiyaçlarıyla destekleri olmayana olanı vermeye çalışan, bakınca gören bilince olanların artarak çoğalmasına vesile olmak için gerçekleşmesi beklenen dönümdür.

Monik-Reyhan İpekel

Bayram demek, neşe, huzur, mutluluk ve sükûn demek. Evlerimizde neşenin, sofralarımızda bereketin, hastalarımıza şifanın, kayıplarımıza duamızın, ülkemizde birlik ve barışın eksilmediği güzel bir bayram olması dileğimizle.

Bayram demek…’

Sema Güral Sürmeli

Bayram demek, aileniz ve sevdiklerinizin sağlıkla nefes aldığı her gündür aslında. Baktığın ve görebildiğin her şeyde mutlu olabilmek, bunu idrak edebilmek ve bu heyecanı sevdiklerinle paylaşabilmektir bayram. Her yeni güne ümitle başlamak, her günü şükür ile bitirmektir.

Haberin Devamı

Tuğba-Nuri Develi

Bayram demek, gelecek kaygılarını bir yana bırakıp, başta ailemiz ve sevdiklerimizle anın kıymetini bildiğimiz ve o andan keyif aldığımız zaman ve her bir saniyesi çok değerli. Sizin nezdinizde ailece tüm ülkenin bayramını kutluyor, sağlıklı, nice bayramlar yaşamayı diliyoruz.