Cadde 'Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor!'

'Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor!'

30.09.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Kutsal Damacana 4' filminde kamera karşısına geçen Onur Büyüktopçu, "Kadınlar kadar erkeğin de bakımlı olması lazım" derken, estetik ve botoks konusunda hemcinslerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor

Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koray' karakteriyle şöhreti yakalayan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Burcu Binici ile bir lansmana katılmış, "Herkese bir rol gidiyor ama bize gelmiyor" sitemi hatırlatılınca, bir kez daha çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

"AYNI İNSANLARI EKRANDA GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Ben komedi ile ünlenmiş biriyim. Komedi dışında bir şey getirmekte tereddüt ediyorlar. Benim dramım da iyidir. Aynı insanları ekranda görmek istemiyorum. Bir yıl boyunca ünlü birisinin projesi bitip, hemen sonra başka bir projede yer almasını istemiyorum. Artık bende sitem kalmadı. Aklı olan bir yapımcı beni oynatır.

Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor

"İÇİMDEKİ CEVHERİ GÖRSÜNLER"

Kiralık Aşk dizisi dışında 'Yemekteyiz', 'Çarkıfelek' ve 'Damat Bayıldı' yarışmalarında sunucu olarak sevenleriyle buluşan 41 yaşındaki oyuncu, "Çok kilom var biliyorum, belki ondandır ama o içimdeki cevheri görmelerini isterim. Kabul eden eder, etmeyen de etmez. Saygı duyarım" şeklinde konuşmuştu.

Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor

"KADINLARDAN ÇOK BOTOKS YAPTIRAN ERKEKLER VAR"

41 yaşındaki oyuncu, son olarak İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen güzellik fuarında objektiflere yansıdı.

Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor

Bir kozmetik standını ziyaret eden Onur Büyüktopçu, "Kadınlar kadar erkeğin de bakımlı olması lazım. Ben muhakkak cilt bakımımı yaparım ama kimi erkek estetiğin dozunu kaçırıyor. Onlara şaşırıyorum. Artık kadınlardan çok botoks yaptıran erkekler var etrafımızda" dedi.

Bazı erkekler estetiğin dozunu kaçırıyor