Cadde 'O kadar güzel reytingler kazandırdım! Teklif gelmiyor'

'O kadar güzel reytingler kazandırdım! Teklif gelmiyor'

19.08.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran; 'Yemekteyiz', 'Çarkıfelek' ve 'Damat Bayıldı' yarışmalarında sevenleriyle buluşan Onur Büyüktopçu, kendisine oyunculuk ve sunuculuk teklifi gelmemesinden dert yandı.

O kadar güzel reytingler kazandırdım Teklif gelmiyor

Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, yaz tatili için Bodrum’u tercih ettiğini söyleyip, "Dört gün kalabildim, çok pahalıydı. Dışarıda hiç yemek yemedim, evde kendim yaptım" diyerek dert yandı.

Haberin Devamı

"O GÖREVİ HERKES KABUL EDERDİ"

Tiyatro provalarına başladığını ve eylül sonu gibi sahnelerde olacağını belirten Büyüktopçu, meslektaşı Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanması hakkında, "Uygun görülmüş ve o görev verilmiş. Öyle bir görevi herkes kabul ederdi" cevabını verdi.

O kadar güzel reytingler kazandırdım Teklif gelmiyor

"UYUMLU OLMAMAK GEREKİYOR"

Televizyon projeleri için oyunculuk ya da sunuculuk teklifi gelmemesinden yakınan ünlü isim, "Bilmiyorum, teklif gelmiyor. Menajerim de var. O kadar güzel işler yapıp, güzel reytingler kazandırdım ama teklif gelmiyor. Galiba uyumlu olmamak gerekiyor. Fırça fırlatan, oyuncu döven kişiler ekranda ama benim gibi uyumlu, başarılı ve yaptığı işlerle kendini kanıtlamış bir isim ekranda yer bulamıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ARTIK YENİ YÜZLER GEREKLİ"

Bazı isimlerin uzun süredir ekranda olmasını da eleştiren Onur Büyüktopçu, "Hep aynı tipler, hep aynı konular ve hep aynı başroller. Lütfen bir durun, yüzünüzü dinlendirin. Sıkılıyor insan. Başka oyuncu yokmuş gibi bir iş bitiyor hemen diğer işe başlıyor. Adam 50 yaşında ama 30 yaşındaki adamı oynuyor. Yeni yüzler de gerekli artık" şeklinde konuştu.

O kadar güzel reytingler kazandırdım Teklif gelmiyor