Cadde Bebeğinizle film seyredin

Bebeğinizle film seyredin

20.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bir yaşından küçük bebekleri olan anneler Cinecity’nin kendilerine sinemada özgürlüğün kapılarını aralayan uygulaması sayesinde sinema keyfi yaşıyor.

Bebeğinizle film seyredin

İstanbul Kozyatağı’ndaki Bonus Premium Cinecity Trio ve İzmir Cinecity Kipa Çiğli’de salonlar, her Çarşamba 14.00 seansında ışıklandırması ve ses sistemiyle bebekleri rahatsız etmeyecek şekilde düzenleniyor. Anneler bugün, herhangi bir fiyat farkı ödemeden bir biletle iki koltuk alarak, “Zohan’a Bulaşma” adlı komedi filmi izleyebilir.

Barbie meslek öğretiyor
Tüm dünyada 50 yıldır kız çocuklarının vazgeçemediği Barbie, Meslek Setleri ile çocukların dünyasını zenginleştiriyor. Barbie Meslekler Seti’nde yer alan Öğretmen Barbie, çocuklara  okulu ve dersleri sevdiriyor. Barbie, Şef Seti’nde çocukların karşısına bir TV kanalında kendi yemek programının yıldızı olarak çıkıyor. Barbie Meslekler Seti’nin diğer üyesi Veteriner Barbie ise hayvanat bahçesindeki hayvanlara bakıyor. 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik Barbie Meslekler Seti ile    minikler, hem eğleniyor hem de   küçük yaştan itibaren   meslekleri tanıyor.

Kelimelerin efendileri!
Küçük yaştaki çocukların üzerinde resimler bulunan harfleri birleştirerek yaratıcılıklarını geliştiren Scrabble Junior, daha büyük yaştaki çocukların da kendi başlarına kelime üretmelerine olanak sağlıyor. 5 yaş ve üzeri çocuklar için üretilen Scrabble Junior, çocukların kelime haznelerinin ve heceleme becerilerinin gelişmesini sağlayarak, okul öncesinde ve okul döneminde onların en iyi öğretmeni oluyor. Scrabble Junior’ın İngilizce ve Türkçe versiyonları bulunuyor.

Okula neşeli adımlar
 Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi, okul öncesi çocukları sevdikleri kahramanlarla buluşturuyor. 28 Ağustos’ta başlayan  kampanyada       59 YTL  üzerinde okul ayakkabısı alışverişi yapan her çocuk ya Spiderman             ya da Witch karakterli su mataralarına sahip olacak.  

Ozon gazıyla çürüklere veda
Miniklerin korkulu rüyası diş çürükleri, 5-15 Özel Çocuk Diş Sağlığı Merkezi’nde uygulanmaya başlayan ve acısız bir yöntem olan ozon tedavisi ile sıkıntı olmaktan çıkıyor...  Anestezi gerektirmeyen, ağrı ve acısız, doğal yollardan çürükleri iyileştirmeye dayalı bu tedavi çocukların dişçi koltuğuyla barışmalarını sağlıyor. Ozon gazı yardımıyla çürüklerdeki bakteriler ve yaşadıkları yerler yok ediliyor.
Çürük tedavisinde ilk aşamada Diagnodent isimli cihazla teşhis gerçekleştiriliyor. Teşhisin ardından ozon gazı, bir tüp yardımıyla pompalanıyor ve sızdırmazlık sağlayan silikon başlıkla dişe uygulanıyor. Yaklaşık 40 saniye içinde işlem tamamlanıyor. Ozon gazı dişteki bakteri, virüs, mantar ve benzeri mikropları güvenilir biçimde yok ederek çürük oluşumunu engelliyor. 5 - 15 Özel Çocuk Diş Sağlığı Merkezi’nden Dr. Yasemin Yasin çürük teşhisinde ağrısız ve kolay olan bu yöntem sayesinde çocukların X ışınlarına maruz kalmadığını belirtiyor. 

Mutlu aile olmanın anahtarları
Bazen çocuğumuzla ilgili konularda verecek cevap bulmakta; ne doğrudur, ne yanlıştır karar vermekte zorlanırız. Boyut Yayıncılık, BBC Active ve Pearson işbirliği ile ihtiyaç duyduğunuz tüm soruların yanıtını bulabileceğiniz çocuk yetiştirme ve ebeveyn rehber kitapları serisini yayına hazırladı. Mutlu bir yuva için altın öğütler mutlu aile kitaplarında...
Hamilelikten itibaren ergenlik dönemine kadar çocuklarınızı yetiştirirken tüm sorularınızın yanıtlarını, mutlu bir aile olmanın altın kurallarını anlatan sete sahip olmak çok kolay, sadece 0212 444 53 53 numaralı danışma hattını aramak ya da www.boyut.com.tr/mutluaile adresini tıklamak sipariş vermeniz için yeterli.

Kemik erimesine karşı vitamin desteği
Eczacıbaşı,  günümüzde kadınların en büyük problemleri arasında yer alan kemik erimesi riskinin azaltılmasına yardımcı olacak yeni ürünü, Eczacıbaşı Ca-Mg-D vitaminini piyasaya sundu. ABD’nin önde gelen merkezlerinden Nutritional Labs’de üretilen ürün, içeriğindeki kalsiyum, magnezyum ve D vitamini ile kadınlarda kemik erimesi riskinin azaltılmasına yardımcı olurken, âdet öncesi şikâyetlerin, baş ağrısı ve yorgunluğun giderilmesine de destek oluyor. Sadece eczanelerde satılan Eczacıbaşı Ca-Mg- D vitamininin satış fiyatı 16 YTL.

Çocuğunuzun bir ‘Küçük Arkadaş’ı olsun
Aktif İleti’nin geleneksel   “Küçük Arkadaşım-Mektuplu Kırtasiye Yardımı Kampanyası” başladı. Bu yıl 9. kez düzenlenen kampanya aracılığıyla yardımseverlerin hazırladığı ve içinde kırtasiye yardımı bulunan zarflar, ülkemizin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere Aktif İleti tarafından ücretsiz olarak ulaştırılıyor. 22 Eylül 2008 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında yardım zarfları doğrudan öğrencinin kendisine teslim ediliyor. Dileyen herkes kırtasiye malzemeleri için belirlenen 5,5 YTL bedel karşılığında hazır zarflardan alarak da kampanyaya katılabiliyor.