Cadde Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı!

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı!

20.06.2022 - 08:56 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Begüm Kütük ile kendisinden 10 yaş büyük karikatürist eşi Erdi Yaşaroğlu, önceki gün Bodrum'da bir otelde objektiflere yansıdı. Kütük, denize girmeye hazırlanırken eşinin şakasına sinirlenerek onu uyardı.

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı

2010 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu çifti, geçtiğimiz aylarda Etiler'de görüntülenmişti. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden ünlü oyuncu, muhabirlerin “Artık mutlu haberi ne zaman öğreneceğiz? Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt vermişti.

Haberin Devamı

"ARTIK BU KONULARDA DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

Kütük, “O dönemler benim hassas olduğum dönemlerdi, gözyaşıma hakim olamamıştım ama artık bu konularda kendimi daha iyi hissediyorum ve pandemi şartları beni çok zorladı. Çünkü arkadaşlar 2.5 senedir aşı olmalı mıyız vs” derken eşi Erdil Yaşaroğlu araya girerek şaşırtmıştı.

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı

Yaşaroğlu, “Sen neyden bahsediyorsun anlamadım. Pandemi ile ne alakası var? Bu kirli dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum” diyerek eşine takıldı. Bunun üzerine Kütük, “Korktum ama pandemiden, daha büyük aksilikler olabilir belki. Zaten bu konuda yaralıyım, kötü şeyler yaşadım” demişti.

"MUTLULUKTAN TEPİNECEĞİM"

Yaşaroğlu “Korkma kız bir şey olmaz” diyerek çocuk istediğini dile getirdi. Kütük ise son olarak “Artık ben de çok istiyorum ya. Çocuğumun olmasını çok istiyorum, inşallah olursa söz ilk size söyleyeceğim ve burada mutluluktan tepineceğim” demişti.

Haberin Devamı

BODRUM'A GİTTİLER

Mutlu evlilikleri devam eden Begüm Kütük (41) ile Erdil Yaşaroğlu (51), önceki gün Bodrum Gümbet'teki bir otelde görüntülendi. İskelede objektiflere yansıyan çift, birlikte merdivenlere doğru sohbet ederek ilerledi.

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı

BEGÜM'Ü KIZDIRAN ŞAKA

Denize girmek için önce Kütük merdivenlerden indi. O sırada eşi Erdi Yaşaroğlu ayağı ile Kütük'ün başına doğru hamle yaptı. Bu duruma çok kızan Kütük el hareketiyle eşini 'Bir daha yapma' dercesine uyardı.

Daha sonra denize atlayan Kütük uzun ve güneşte parlayan saçları ile kendine adeta 'Deniz Kızı' gibi dedirtti. Eşi Kütük'ten sonra denize girmeye hazırlanan Erdi Yaşaroğlu girmeden önce eliyle vücudunda su gezdirip kendini soğuk denize alıştırdı. Bir süre denizde sohbet eden çift daha sonra sudan çıktı. Begüm Kütük fit hali ile dikkat çekti.

Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu çifti tatil sezonunu açtı