Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM


Yıldız Sarayı Vakfı, tarihe ışık tutmak, bugünü daha iyi anlamak ve anlatmak için ‘Yıldız Sarayı Sohbetleri’ adını verdikleri konferanslar dizisine devam ediyor. ‘Yıldız Sarayı Sohbetleri’nin beşincisinde ‘Osmanlı’da Giyim’ konusu işlenecek. Türkiye’de ve dünyada önemli bir yere sahip moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu’nun yer alacağı konferans 28 Mart Çarşamba günü Yıldız Sarayı Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Koleksiyoner Emel Aksoy’un katkılarının bulunduğu ve eserlerinden de parçaların sergileneceği konferansa, Osmanlı hanedan üyelerinin yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri katılacak. Meraklısına duyurulur.

Haberin Devamı

YENİDEN AYNI EVDELER

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM

Güliz Onursal ile Nurettin Hasman’ın ikizleri Merve ile Mina üniversite yıllarına kadar birbirlerinden hiç ayrılmadı. Merve üniversite eğitimini iki yıl önce İngiltere’de tamamlayıp İstanbul’a döndü. Mina ise Amerika’da eğitimini bitirdikten sonra New York’ta mimarlık yapmaya başladı. İkizi Merve ile ailesinin ve İstanbul’un hasretine dayanamayan Mina, geçtiğimiz günlerde yeniden İstanbul’a döndü ve ikizinin Beşiktaş Polat Residence’daki dairesine yerleşti.

YAZ SEZONUNU KAHiRE’DE AÇTILAR

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM

İstanbul cemiyet hayatının en hoş, en zarif iki kardeşi Afet Karacan ile Ahu Tuğbay yaz sezonunun açılışını şu an Mısır’ın Kahire şehrinde yapıyor. Uzun geçen kıştan bunalan kardeşler, yakın arkadaşları Zeynep Sicimoğlu’nu da ekibe dahil edip soluğu Kahire’de aldı. Denizin, güneşin kumun keyfini çıkaran üçlü, Mısır’ın tarihi yerlerini de gezip gördükten sonra, bu hafta sonu İstanbul’a dönecek. İyi tatiller.

DIESEL’DEN ‘SEKS SATAR’ PARTİSİ

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM

Diesel, 2010 İlkbahar-Yaz Denim reklam kampanyası “Seks Sells Unfortunately We Sell Jeans” için özel bir parti düzenliyor. Tüm dünyaya yayılan ve farklı konseptiyle herkesin dikkatini çeken ‘Seks Satar’ kampanyası için bugün Taksim Talimhane’de bulunan Foliberjer Striptiz Club’ta sıra dışı bir parti düzenliyor.

Haberin Devamı

MECBURİ AYRILIK
Sosyetenin ikoncanı Eda Taşpınar şu günlerde İstanbul gecelerinde tek başına görülüyor. Eda’yı tek görenler “Sevgilisi Bora’dan ayrılırdı” diye dedikodu kazanını kaynatmaya başladı. Milli sörfçü Bora Kozanoğlu’nu telefonla aradım. İsrailli sörfçü arkadaşlarıyla birlikte Güney Fransa sahillerinde antrenman yapıyormuş. Bora “Eda’nın işleri yoğun olduğu için onu getiremedim. Mecburi bir ayrılık oldu. Ama bir hafta sonra İstanbul’dayım” dedi. Dedikoduculara duyurulur.

HANIMLARA MÜJDEM VAR

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM

Deniz mevsimi yaklaştı. Hanımlar, fazla kilolardan kurtulmak için günlerinin büyük bölümünü spor salonlarında, diyetisyenler-de ve estetisyenlerde geçiriyor. Biber Bar’da bir kız arkadaşıma rastla-dım. Öyle incelmiş ki inanamadım. Nasıl başardığını sordum. ‘Dr. Cansen Yeni sayesinde’ dedi. Cansen Hanım Biokavitasyon adlı bir cihaz getirmiş. Bu cihaz ultrasonik ses dalgaları yardımıyla yağ hücrelerinin parçalanıp vücuttan atılmasını sağlanıyormuş. Beş seanslık işlem sonunda kişi sekiz ile 10 santimetre inceliyormuş.

Haberin Devamı

ÖZDEN NARİN SERGİSİNE BEKLİYOR

ATIL KUTOĞLU İLE OSMANLI’DA GİYİM

Türk ekonomisine yön veren iş adamlarından Halit Narin’in eşi Ressam Özden Narin, 16’ncı kişisel resim sergisini 30 Nisan Cuma günü saat 18.00’de İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası (İYMMO) Beyoğlu Sanat Platformu’nda açılacak. Sergi 8 Mayıs’a kadar sürecek.