Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

AYLA DÜMER’DEN YASTIKLI DESTEK



Modacı Ayla Dümer, TÖSSFED (Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu) tarafından korunan zihinsel veya bedensel engelli ve down sendromlu sporcu çocuklara, toplumun farkındalığını arttırmak amacıyla Kuruçeşme Gilda da bir davet düzenledi. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, Ayla Dümer, özel tasarım yastık koleksiyonundan 100 tanesini açık artırmayla sattı. Bu özel davete katılan engelli çocuklar, perküsyon şovu ve danslarıyla misafirlerden büyük alkış aldı.


BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDU
AYLA DÜMER’DEN YASTIKLI DESTEK

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, ‘Barak’dan Avrasya’ya’ isimli kitabını önceki gece Beşiktaş Four Seasons Hotel Bosphorus’un balo salonunda düzenlediği davetle tanıttı. İş ve cemiyet hayatından 300 seçkin misafirin katıldığı tanıtımda, Bekir Okan 60’ıncı yaş gününü de kutladı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen eski bakan ve işadamı Cavit Çağlar da davetliler arasındaydı. Gecede sahneye çıkan Ziynet Sali, popüler Türkçe şarkılarıyla davetlilere müzik ziyafeti çekti.


CINCOTTI’DEN CAZ ZİYAFETİ

AYLA DÜMER’DEN YASTIKLI DESTEK

27 yaşındaki karizmatik piyanist - şarkıcı Peter Cincotti, hayat dolu, enerjik ve baştan çıkarıcı performansıyla, Chivas Regal sponsorluğunda İKSV’nin Tünel’deki yeni binasında muhteşem bir konser verdi. New York Times tarafından ‘Yeni neslin gelecek vaat eden en iyi vokalist ve piyanistlerden’ olarak değerlendirilen Cincotti, müzikleriyle İstanbulluları büyüledi.

DÜNYA KUPASI İSTANBUL’DA
AYLA DÜMER’DEN YASTIKLI DESTEK

Coca Cola tarafından düzenlenen, gelmiş geçmiş en büyük FIFA Dünya Kupası Turu kapsamında İstanbul’a gelen FIFA Dünya Kupası, The Marmara Esma Sultan’da düzenlenen davetle iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini biraraya getirdi. Coca Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas’ın ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Dünya Kupası tarihine damga vuran Kamerunlu ünlü futbolcu Roger Milla da katıldı. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un üstlendiği davette Milla, “İstanbul’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tüm dünyada futbol tutkunlarıyla bir araya gelmek benim için unutulmaz bir deneyim” dedi.