Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

EN HOŞ  TÜRK VJ’LER


‘Anneler Günü’ yaklaştıkça kulüp, restoran ve bar sahipleri, müşterilerinin dikkatini çekmek için ilginç programlar hazırlıyor. Bunlardan biri de Kuruçeşme’deki Su Ada’da (Galatasaray Adası) yapılacak. ‘Anneler Günü’nde cemiyet hayatının ünlü isimleri, adada DJ kabine girip en sevdiği şarkıları çalacak, anneleri ve çocuklarını eğlendirecek. Mine Kalpakçıoğlu ve Ceyla Aysal, ünlü VJ’lerden sadece ikisi.


DAVETTE KÖŞE KAPMACA

İstanbul cemiyet hayatının renkli simalarından Nurettin Hasman, iki gün önce bir davete tek başına katıldı. Aynı davete Hasman’ın boşandığı eski eşi Güliz Onursal, sevgilisi Ömer Tunçata ile birlikte geldi. Tesadüf bu ya, aynı gece Nurettin Bey’in geçen yaz ayrıldığı sevgilisi Eda Taşpınar da oradaydı. Hasman, Onursal ve Taşpınar, karşılaşmamak için gece boyunca köşe kapmaca oynadı.


NEVAL GÜLER ‘ONUR ÜYESİ’

EN HOŞ  TÜRK VJ’LER

İstanbul Bölgesi Rotary Kulüpleri’ne katılan Yeniköy Rotary Kulübü, 52 yeni üyesiyle hizmet vermeye başladı. Türk Rotary’sinin ilk kadın kulübü olarak, meslek sahibi kadınların oluşturduğu Yeniköy Rotary Kulübü’ne, vali Muammer Güler’in eşi Neval Güler onur üyesi oldu. Kulüp başkanı Sedef Feyzioğlu ve kulübün kurucularından Gülperi Gürpınar, üyelik belgesini Neval Güler’e takdim etti.


HILLSIDE YENİLENDİ
EN HOŞ  TÜRK VJ’LER

Alarko Holding bünyesindeki Fethiye Hilsside Beach Club, açıldığı günden beri kalitesinden hiç ödün vermedi. Bu nedenle de cemiyet hayatının seçkinlerinin vazgeçilmez adresi oldu. Alarko Holding Turizm Grup Başkanı Edip İlkbahar yönetimindeki Hillside yenilendi ve kapılarını geçen hafta müşterilerine açtı. Erken tatil düşünenlere duyurulur.

FOTOĞRAFLAR: İbrahim Şahin - Selim Genç - Mesut Yılmaz