Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

RAHMi KOÇ’A  GEÇMiŞ OLSUN PARTiSi


Ertekin Dinçay sosyetedeki adıyla ‘Şapkalı Adam’ Kalamış Marina’da sahibi olduğu Cafe des Théatres’ın dekorasyonunu yeniledi. Ertekin Bey ‘kadim dostum’ dediği Rahmi Koç için 15 Mayıs gecesi restoranında ‘Geçmiş olsun’ partisi verecek. Bilmeyenler için, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un iki ay önce
yurtdışında kayak
yaparken geçirdiği kaza sonucu kalçasında kırık meydana gelmişti. Ertekin Dinçay bu partiyle sıkı dostunun sağlığına kavuşmasını kutlayacak.


GÜLER VE SARIGÜL’DEN ÇOCUKLARA HEDİYE
RAHMi KOÇ’A  GEÇMiŞ OLSUN PARTiSi


İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’nda yaşayan, nisan ayında doğmuş 24 çocuğa doğum günü partisi düzenledi. Partiye, Neval Güler ile birlikte Bahçelievler Kaymakamı’nın eşi Hayriye Cinbir, yuva müdiresi Emel Alanyalıoğlu, Monik İpekel, Selma Şahin, Alev Törüner, Yosun Güreli ve Asiye Kefeli gibi birçok yardımsever katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün eşi Fatoş Sarıgül, 23 Nisan’da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Okmeydanı Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Fatoş Hanım, arkadaşları Begüm Şen, Ayşegül Toplusoy, Sinem Ayhan, Reyhan Gülman ve Ebru Kadayıfçıoğlu ile buradaki çocuklara çeşitli hediyeler verdi .

DEFiLELi iLKBAHAR BALOSU
RAHMi KOÇ’A  GEÇMiŞ OLSUN PARTiSi

İstanbul’daki Konsolos Eşleri Topluluğu’nun İlkbahar Balosu 6 Mayıs 2010 Perşembe günü, Hollanda Sarayı’nda yapılacak. Konsolos Eşleri Topluluğu’nun Başkanı Hollanda Başkonsolosu’nun eşi Sigrid Kervers’in ev sahipliğinde gercekleşecek balodan elde edilecek gelir ile İstinye’deki Körler Okulu’nun ihtiyacı olan bir cihaz alınacak. Japon yılı olması nedeniyle ünlü Japon modacı Hana e Mori konsolosluk bahçesinde bir defile düzenleyecek.