Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

ŞÖVALYE RUHUNUN CANLANDIĞI GECE


Dünyanın önde gelen viski markası Chivas Regal, 28 Nisan Çarşamba gecesi markanın Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Bölge Müdürü Philip Ainsworth’ün katılımıyla, Four Seasons Bosphorus Hotel’de bir davet verdi. Oyuncu Ragıp Savaş’ın sunuculuğunu yaptığı özel gecede, davet için Chivas Regal 12, 18 ve 25 ile hazırlanan özel mönü, İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden tam not aldı. Gecede şövalye ruhunun, cömertliğin ve asaletin önemini vurgulayan Chivas Regal, Candan Erçetin’in muhteşem şarkıları ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

MARTHA MANKENLiĞE DÖNDÜ
ŞÖVALYE RUHUNUN CANLANDIĞI GECE

Üç yıldır evli olduğu eşi Aytek Şavkan’dan boşanmak üzere olan Brezilyalı manken Martha Graef (Şavkan) yeniden mankenliğe döndü. Boşandıktan sonra da İstanbul’da yaşamayı düşünen Şavkan, Journey markasının 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunun yeni yüzü oldu. Şavkan’ın fotoğraf çekimlerini Nihat Odabaşı yaptı.


MİNİK KALPLER İÇİN PANAYIR
ŞÖVALYE RUHUNUN CANLANDIĞI GECE


Toskana Vadisi’nde baharın gelişi, 09 Mayıs Pazar günü ‘Bahar Panayırı’ ile kutlanacak. Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı panayırda kurulacak pazarda özel tasarımlar satılacak. Panayıra katılan ziyaretçiler hem eğlenecek hem de gönüllerince alışveriş yapacak. Satın alınan ürünlerden elde edilen paranın bir kısmı Arzu Sabancı’nın da kurucusu olduğu Minik Kalplerle El Ele Derneği’ne (MİKADER) bağışlanacak.

29 NiSAN DÜNYA DiLEK GÜNÜ

ŞÖVALYE RUHUNUN CANLANDIĞI GECE

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Bir Dilek Tut, Make-A-WishÆ Türkiye tarafından düzenlenen ve 29 Nisan’da dünya çapında ilk kez kutlanan ‘Dünya Dilek Günü’ (World Wish Day) etkinliklerinin kamuoyuna duyurulmasına ‘çan çalarak’ destek verdi. ‘Bir Dilek Tut, Make-A -WishÆ Türkiye’ Yönetim Kurulu Başkanı Carole Hakko ve dernek temsilcileri ile İMKB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Yardımcısı İbrahim Kurban’ın katıldığı törende, ‘Dilek Çocuğu Göktuğ’(11) saat 09.15’da borsa çanına vurarak seansla birlikte Dünya Dilek Günü’nü de başlattı.