Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

SUADA’NIN YÜZÜ YENiLENDi


Kuruçeşme Suada Club’ın (Galatasaray Adası) yeniden düzenlenip hizmete giren davet ve parti alanları önceki gece tanıtıldı. Reina ve Suada Club’ın patronu Mehmet Koçarslan ile Ali Ünal’ın ev sahipliği yaptığı davetin organizasyonunu da Hale Dicleli yaptı. Konuklar Latin müziğinin Türkiye’deki başarılı temsilcilerinden Ayhan Sicimoğlu ve grubunun müziğiyle dans edip eğlendi.


NiKAH SEKİZ MAYIS’TA
SUADA’NIN YÜZÜ YENiLENDi

Mimar Moris Kohen, iki yıldır Merve Kotil ile flört ediyor. Moris’in geçen yaz sevgilisi ve arkadaşlarıyla çıktığı Akdeniz’deki tekne gezisinde sevgilisinin parmağına tek taş pırlanta yüzük takıp evlenme teklif ettiğini benden öğrenmiştiniz. Önceki gün Moris ile Merve’nin düğün davetiyesi geldi. Aşıklar 8 Mayıs gecesi Kuruçeşme Suada’da nikah masasına oturacak.


iSTANBULLULARA MÜZiK ZiYAFETi
SUADA’NIN YÜZÜ YENiLENDi

Dünyanın en ünlü orkestralarından Moskova Tchaikovsky Senfoni Orkestrası, önceki gece Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda konser verdi. Bu yıl 80. kuruluş yıldönümünü kutlayan Tchaikovsky Senfoni Orkestrası’nın konserini cemiyet, iş ve sanat dünyasının ünlüleri ayakta alkışladı.