Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

SWiSSôTEL’DE ÇOCUK KARNAVALI


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Çocuk Karnavalı’ geçtiğimiz pazar günü yine Swissotel the Bosphorus’da gerçekleştirildi. Ayşen Özyeğin’in başkanı olduğu AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) yararına yapılan organizasyonun mimarı bu kez Maide Kurttepeli’ydi. Çocuklar aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi ve oyunlar oynadı. Etkinliğe katılan Bengü, Meyra ve Yüksek Sadakat Grubu’nun şarkılarını dinledi Brezilyalı dansçılarla samba yaptı. Organizasyona katılan Şahan Gökbakar, Sinem Kobal, Oktay Kaynarca ve İbrahim Kutluay minik hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Karnavala katılanlar eğlenceli keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra AÇEV’in çalışmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmanın mutluluğunu da yaşadı.


BAZILARI KONFOR SEVER
SWiSSôTEL’DE ÇOCUK KARNAVALI

Geçen pazar günü Atina’dan İstanbul’a gelirken uçakta Vakko’nun ortağı Ferry Alberto Elhadef’in küçük oğlu Ediz ve sevgilisi Ece Sükan’ı gördüm. Business class’ta yolculuk ediyorlardı. Bu manzarayı görünce aklıma Ediz Elhadef’in kuzeni Cem Hakko geldi. Yıllar önce Cem Hakko ve boşandığı eşi Bettina Hanım’la aynı uçakta New York’a gitmiştim. Hakkolar 10 saatlik bu uçuşta ekonomi class’ta seyahat etmişlerdi. Atina İstanbul 50 dakika. Anlaşılan o ki kuzen Elhadef konforu ve rahatı seviyor. Yakışır.

ÜNLÜLER BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTU

Mustafa Sandal, Ziynet Sali, Hadise, Harun Tan, Ebru Şallı, Murat Aksu, Deniz Akkaya, Özcan Deniz, Zafer Ergin, Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Toprak Sergen ve Onur Şan gibi birçok ünlü ismin üyesi ve müşterisi olduğu Levent’teki Luxury Fitness Bellevue 1’inci yılını dün müşteri ve üyelerine verdiği barbekü partiyle kutladı.

GENÇ KIZLAR GÜÇLENECEK
SWiSSôTEL’DE ÇOCUK KARNAVALI

Aralık Derneği’nin kurucularından Elif Dürüst ve arkadaşları ‘Genç Kızlar Güçleniyor’ adı altında bir proje başlatmış. Orta öğrenim kız yurtlarında yaşayan genç kızların çok yönlü güçlendirilmesini amaçlayan proje, hem, Doğu ve Güneydoğu illerimizde 10 yurtta, 2000’e yakın genç kızın hayatlarını değiştirecek, hem de yaşam becerilerini arttıracak. Şu ana kadar 50 bin lira toplanmış. Siz de projeye katkıda bulunabilirsiniz. Haydi pamuk eller cebe.

AŞIK AİLESİNE İKİNCİ TORUN GELİYOR
SWiSSôTEL’DE ÇOCUK KARNAVALI

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Metin Aşık’ın gelini Esra geçen cuma günü Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde üç kilo 600 gram ve 53 santimetre boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirdi. İlk kez büyükanne ve büyükbaba olan Hülya - Metin Aşık çok mutlu. Aşıklar cephesinden güzel bir haber daha vereyim. Aşık çiftinin kızı Eda, geçen yıl sonunda İbrahim Özçelik’le evlenmişti. Eda Özçelik yeğeni Alya’nın doğum sevincinin ardından ailesine hamile olduğunu müjdeledi.


SELİN’İ, ÖZLEM’DEN?SONRA?TANIDIM
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin’le mimar Abdullah Burnaz’ın aşk yaşadığını Abdullah’ın eşi Özlem Hanım’dan boşanmak üzere olduğunu geçen hafta bu sayfada yazmıştım. Nişantaşı Biber Bar’da Abdullah Burnaz’la karşılaştım. Abdullah ‘Yazmış olduğun haber doğru. Selin’le flört ediyor, eşim Özlem’le de boşanıyoruz. Ama boşanma sebebi Selin değil. Eşimle boşanmaya karar verip evlerimizi ayırdıktan sonra Selin’le tanıştım’ dedi.