Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

YENİ SEVGiLiYE HAZIR DEĞİLİM


Manken Özge Ulusoy ile oyuncu İlker İnanoğlu iki senedir büyük aşk yaşıyordu. Sevgilisi İlker’in Yeniköy’deki evinde kalan Özge geçen hafta eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Hemen ardından da adı Tolgahan Sayışman ile aşk dedikodusuna karıştı. Özge’ye önceki gece Cenk Eren’in Harbiye’de açtığı Piyasa adlı gece kulübünde rastladım. Niye ayrıldıklarını sordum. ‘Yürütemedik dostça ayrıldık’ dedi. Tolgahan ile ilişkisini sordum “Kesinlikle öyle bir şey yok. İlker’den ayrılalı daha bir hafta olmadı. Yeni bir ilişkiye hazır değilim” dedi.

Haberin Devamı

BABAANNE CiRCUS’TA
Kış boyunca Nişantaşı Longtable’da devam eden meşhur salı partileri bundan böyle İzzet Çapa’nın yeni mekanı Joke Circus’ta devam edecek. Circus’un ilk konuk DJ’i “Bir huzurevi ile anlaşmayı düşünürken bir plak şirketiyle kontrat imzaladım” diyen 69 yaşındaki DJ Ruth Flower oldu. İstanbul eğlence hayatının değişmez ismi Süreyya Yalçın, Ivana Sert, Özge Ulusoy, Dilruba Sarıyer, modacı Ezra - Tuğba Çetin kardeşler ve Ceyla Gölcüklü ‘Süper Babaanne’ lakaplı DJ’i dinleyenler arasındaydı.

PiYASA’YA İŞLETMECİ OLDU
Kuaför Kemal Doğulu’nun ağabeyi Kadir, Hande Yener ile flört etmeye başlamadan önce restoran, bar işletmeciliği yapıyordu. Hande ile flörte başlayınca sevgilisinin menajeri olmuştu. ‘Evleniyoruz’ deyip bir türlü nikah masasına oturamayan sevgililer yakın zamanda ayrıldı. Kadir önceki gün itibariyle Cenk Eren’in sahibi olduğu, Tunç Kökkaya’nın işletmeciliğini yaptığı Piyasa’nın ikinci işletme müdürü oldu. Hayırlı olsun.

İSTANBUL BİR MACERADIR

YENİ SEVGiLiYE HAZIR DEĞİLİM

Topkapı Sarayı Müzesi, ‘İstanbul Bir Maceradır, 1+4+5+3=13: Bronz Yorumlar & Mısralar’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Müzede, heykeltıraş Semra-Birol Ecer çiftinin hazırladığı, 13 bronz rölyef tablo ile 13 Türk yazarının 13’er satırdan oluşan, ‘İstanbul Bir Maceradır’ metinleri yer alıyor. Müze Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından açılan sergide elektronik müzik bestecisi Erdem Helvacıoğlu’nun yeni bestesi, ‘13 Dakika İstanbul Bir Maceradır’ konuklara dinletildi. Sergi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Haberin Devamı

ÜÇ SANATÇI BEŞ DUYUTürkiye’de ilk defa üç sanatçı, beş duyuya birden hitap eden benzersiz bir gösteriye imza atacak. Ülkemiz ve dünyada isim yapmış üç sanatçımiz, piyanist Burçin Büke, opera sanatçısı Hakan Aysev ve ressam İsmail Acar, ‘Yunus Emre ve Onun Sevgi Öğretisi’ni bugüne kadar hiç denenmemiş bir çağdaş sanat ziyafetiyle sahneye taşıyor. İlk gösteri, 22 Mayıs tarihinde Aya İrini’de yapılacak.

AVRUPA BAYANLAR ŞAMPİYONASI BAŞLIYORTurkish Airlines Ladies Open Golf Turnuvası için geri sayım başladı. İlki 2008 senesinde düzenlenen ve gelen yabancı oyuncular tarafından 2008’in en başarılı turnuvası seçilen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open’a bu sene yaklaşık 20 ülkeden toplam 108 oyuncu katılacak. 7 - 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada ülkemizden Kaya Çilingiroğlu, Abdullah Oğuz, Beyhan Benardete, Fikret Öztürk, Ahmet Ağaoğlu ve Serra Tokar gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri yarışacak.

Haberin Devamı

MODACININ SPİKER AŞKI
Türkiye’nin önde gelen erkek giyim markası Damat Tween’in patronu Süleyman Orakçıoğlu iş hayatındaki istikrarı aşk hayatında da sürdürüyor. Uzun zamandır spiker Ahu Tanrıkulu ile flört eden Orakçıoğlu önceki gece Ortaköy’deki ünlü Uzakdoğu restoranı Zuma’dan çıkarken objektiflere yakalandı. Benden duymuş olmayın ama Orakçıoğlu ve Tanrıkulu evlilik planları yapmaya başlamış. Hayırlı olsun.

KÜSAV’DAN ANNELER GÜNÜ PAZARIÇiğdem Simavi’nin başkanı olduğu (KÜSAV) Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı, 7 - 8 Mayıs tarihlerinde Dolmabahçe Süzer Plaza’da, Anneler Günü’ne yönelik özel bir pazar düzenleniyor. Pazarda takıdan, yiyeceğe kadar anneleri ilgilendirecek her şeyi bulabilirsiniz. İlginizi çekiyorsa Anneler Günü Bazaar’ını 11.00 - 19.00 saatleri arasında gezebilirsiniz. İyi alışverişler.