Cadde Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı!

Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı!

23.06.2022 - 07:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü Hakan Baş’la aralarındaki buzları tamamen eriten Bensu Soral, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Eşiyle Göcek'te tekne tatili yapan oyuncu, eşiyle barışma süreci ve teyzelik sevinci yaşaması hakkında konuşurken, "Anneliğe özendiniz mi?" sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı

Etiler'de objektiflere yansıyan Bensu Soral (31), 2018 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Hakan Baş (39) ile iki hafta önce Muğla Göcek'te çıktığı tekne tatilindeki mutlulukları hatırlatılınca, "Tatilimiz güzel geçti, keyifliydi, dinlendik bol bol” dedi.

Haberin Devamı

"HER EVLİLİKTE OLAN ŞEYLER"

Güzel oyuncu, "Hakan Baş'la boşanma aşaması sürecini nasıl atlattınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Çok şükür atlattık. Hiç öyle bir şey yok artık. Her evlilikte olan şeyler. Aslında bizim evliliğimize baktığımızda ekstra bir sorunumuz olmadığını fark ettik. Herhalde basiretimiz bağlandı. Şu an çok mutluyuz, çok şükür.

"İLK KUCAĞIMA ALDIĞIMDA İNANAMADIK"

İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren ablası Hande Soral’ın anne olmasıyla teyzelik sevinci yaşayan Bensu Soral’a, Ali bebeğin kimse benzediği sorulunca, "Baba ile dayı karışımı, biz de karar veremiyoruz. Büyüyünce çıkacak ortaya, çok tatlı. İlk kucağıma aldığımda inanamadık, 'Bu bizim mi?' diye. Müthiş bir duygu, eminim herkes aynı şeyi yaşıyordur. Birbirimizi tanıdıkça parçamız gibi oldu” ifadelerini kullandı.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı

"BİZİM ZATEN, NEYİNE ÖZENEYİM?"

"Anneliğe özendiniz mi?" sorusuna üzerine ise ünlü oyuncu, "Bizim zaten, neyine özeniyim? Tadını çıkartıyorum. Anne yarısı teyze” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BEN ÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM"

Meslektaşı Kerem Bürsin’in Türk oyuncularının set ortamında kaprisli olduğu yönündeki sözleri hakkında Soral, "Her meslekte olduğu gibi insanın kaprislisi de var, kaprisli olmayanı da var. Her meslek için geçerli bu. Başıma geldiği de olmuştur ama şu an hatırlamıyorum. Ben öyle kötü anıları biriktirmiyorum kafamda. Kaprisli bir şey asla yapmam. Beni tanıyanlar bilirler, kaprisli olmayışımla bilinirim. Ben öyle bir insan değilim” açıklamasını yaptı.

Bensu Soraldan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı

"DİLİM VARMIYOR"

Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katılmış, Türk meslektaşlarına göndermede bulunmuştu. "Amerika'daki setlerle Türkiye'deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?" sorusu yöneltilen yakışıklı oyuncu, "Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama 'Onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar' desem anlar mısınız? Yani 'Fünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" yanıtını vermişti.