Cadde Bensu Soral ile Hakan Baş'ın Göcek tatili! Teknede aşka geldiler

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın Göcek tatili! Teknede aşka geldiler

10.06.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündeme gelen Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde eşi Hakan Baş ile sezonu açmıştı. Ünlü çift, tekne tatillerinin son gününde yakın arkadaşları Semih Kaya ve eşi Yasemen Saylar ile Göcek’te görüntülendi. Teknenin neşe kaynağı Soral olurken; geçtiğimiz aylarda evliliklerinde kriz yaşayan Bensu-Hakan çiftinin mutlu halleri dikkat çekti.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda bu konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" demişti.

Haberin Devamı

"HASSAS BİR SÜREÇTEYİZ"

Ünlü isim, sözlerine; "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" diye devam etmişti.

Zorlu sürecin ardından aralarındaki buzları eriten Bensu Soral-Hakan Baş çifti, yeni yılı Paris'te karşılamıştı. Soral, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler

"HAKAN'IN İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNİYORUM"

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda giyilebilir NFT parçalarının holografik bir defileyle tanıtıldığı, bir erkek giyim markasının yeni koleksiyon lansmanına katılmıştı.

Haberin Devamı

Kardeşi Bedirhan Soral'ı yalnız bırakmadığını söyleyen Soral, eşi Hakan Baş’ın kıyafetlerine karışıp karışmadığının sorulması üzerine; "Yok asla karışmaz. Zaten tarzlarımız aynı. Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum bence" yanıtını vermişti.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler

SEZONU AÇTI

Teyzeliğin tadını çıkarmak istediği için ekranlardan uzak kalacağını söyleyen Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Eşi Hakan Baş ile tekne tatiline çıkan oyuncu, güvertede verdiği pozları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

YAKIN DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Deniz ve güneşin tadını çıkaran Bensu Soral ve Hakan Baş tatillerinin son günü yakın arkadaşları Semih Kaya ve eşi Yasemen Saylar ile Göcek’te objektiflere yansıdı. Uzun süre koy arayan yakın dostlar, üç kez yer değiştirip sonunda Bedri Rahmi koyuna demirlediler. Denize önce Semih Kaya ile eşi Yasemen Saylar girdi. Birlikte deniz yatağında güneşlenen çift keyifli anlar yaşadı.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler

ÖNCE MASAJ SONRA ÖPÜCÜK

Daha önce evliliklerinde sorun yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş’ın mutlu halleri dikkat çekti. Güzel oyuncu, Hakan Baş’a önce masaj yaptı sonra da eşini öpücüklere boğdu. 

Teknenin neşe kaynağı da Bensu Soral oldu. Çalan müziğe elleriyle tempo tutan 31 yaşındaki Soral, “Bakın size ne yapacağım?” diyerek ağzına doldurduğu suyu yukarı doğru fırlatarak herkesi güldürdü.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler

Haberin Devamı

TATİLDE ROMANTİK ANLAR

Bir ara denizde öpüşen Soral ile Baş, daha sonra teknede romantik dakikalar yaşadı. Soral ve Baş birlikte bindikleri deniz yatağında keyifli dakikalar geçirdi. Denizden Bensu Soral’dan daha önce çıkan Hakan Baş, eşine havlusunu tutmayı ihmal etmedi.

Bensu Soral ile Hakan Başın Göcek tatili Teknede aşka geldiler