Cadde Bensu Soral'ın kalabalık Bodrum tatili!

Bensu Soral'ın kalabalık Bodrum tatili!

02.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile Bodrum'da yaptıkları tatilde kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral ve İsmail Demirci ile bir araya geldi. Ünlü çiftlerin eğlenceli anları, kameralara yansıdı.

Bensu Soralın kalabalık Bodrum tatili

2018 yılında dünyaevine giren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyordu. Geçtiğimiz sene bu konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Baş, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" demişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, sözlerine; "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" diye devam etmişti.

Bensu Soralın kalabalık Bodrum tatili

BUZLAR ERİDİ

Zorlu sürecin ardından aralarındaki buzları eriten Bensu Soral-Hakan Baş çifti, yeni yılı Paris'te karşılamıştı. Soral, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu

Bensu Soralın kalabalık Bodrum tatili

ÜNLÜ ÇİFTLER BİR ARADA

Ünlü çift, son olarak tatil yaptıkları Bodrum'da Soral'ın kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral ile bir araya geldi. Farklı otellerde kalan çiftler, önceki gün Yalıkavak'taki bir otelin plajında görüntülendi.

Haberin Devamı

Bensu Soralın kalabalık Bodrum tatili

Grup günü sohbet ederek geçirdi. Hande Soral, eşi İsmail Demirci'yle çocuklarını suya sokarak serinletti.

Bensu Soralın kalabalık Bodrum tatili

Kalabalık grup, beş saatlik hasret gidermenin ardından otelden ayrıldı. Soral kardeşlere eski futbolcu Semih Kaya ve eşi de eşlik etti.