Cadde Bergüzar Korel'den Londra açıklaması! 'Niye kaçayım ki? Burası benim ülkem'

Bergüzar Korel'den Londra açıklaması! 'Niye kaçayım ki? Burası benim ülkem'

05.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç'le evli olan Bergüzar Korel, eşi ve üç çocuğuyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı. Nişantaşı'nda ortaya çıktan ünlü oyuncu, Türkiye'yi terk edip, temelli olarak yurt dışına yerleştikleri iddiasını cevapladı.

Bergüzar Korelden Londra açıklaması Niye kaçayım ki Burası benim ülkem

Bergüzar Korel, önceki gün Nişantaşı'nda bir Uzakdoğu restoranında objektiflere yansıdı. Suşi yedikten sonra ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, dijital platforma çektiği diziyi bitirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

İki küçük çocuğu olduğu için dijitalin kendi temposuna daha uygun oluğunu belirten Korel, "Dizi bitti, evde çocuklarlayım. Çok uzun süre ana akıma dizi yaptım. İki tane bebek var, onlarla biraz daha zaman geçirmem lazım. Artık Ali çok büyüdü ve bir ergen. Dijital şu an benim yaşam tempoma daha çok uyuyor, o yüzden onu tercih ediyorum" dedi.

Bergüzar Korelden Londra açıklaması Niye kaçayım ki Burası benim ülkem

"ÇOCUKLARIMIN ÖZELİ"

Sosyal medyada çocuklarının fotoğrafını paylaşmayı uygun görmediğini, olumsuz yorumların her insan gibi kendisini de üzdüğünü vurgulayan ünlü isim, "Çocukları paylaşmıyorum. Nazardan değil, sadece onların özeli olduğu için. Onların seçim hakkı olmadığı için paylaşmayı tercih etmiyorum. Orası benim sayfam, onların sayfası değil. Tabii ki kendime dair olumsuz yorumlar okuyuncu üzülüyorum, kırılıyorum. Benim sayfamın da sınırlı bir yapısı var. Böyle koruyorum kendimi" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korelden Londra açıklaması Niye kaçayım ki Burası benim ülkem

Haberin Devamı

"ALİ İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİK"

Ali'nin müziğe ilgisi nedeniyle oğullarının eğitimi için İngiltere'ye yerleştiklerini dile getiren Bergüzar Korel, "Bizim ergen bir oğlumuz var artık, Ali 14 yaşında oldu. Çoğu kişi bilir küçüklüğünden beri müziğe büyük bir ilgisi vardı, eğitimini bu yönde almak istiyordu. Onun istediği okullar ve almak istediği eğitim oradaydı. Biz de bu şansı değerlendirmek istedik, güzel de bir okul kazandı. Gidip geliyoruz. Çok özlüyorum ülkemi, köklerimi ve arkadaşlarımı. Ülkemi çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Bergüzar Korelden Londra açıklaması Niye kaçayım ki Burası benim ülkem

"KAÇACAĞIM HİÇBİR ŞEY YOK"

Üç çocuk annesi 41 yaşındaki oyuncu, yurt dışına temelli yerleştikleri ve ülkeyi terk ettikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Altı aydır buradaydım. Orada belli bir zaman geçirdikten sonra oranın şartlarından elbette yararlanıyorsunuz ama bizim gitme amacımız çocuğumuzun eğitimi içindi. Deniyoruz şu anda, çok sık gidip geliyoruz. Burada 11 hafta dizi çektim. Niye kaçayım ki? Burası benim ülkem, kaçacağım hiçbir şey yok. Buradayım işte, beni görüyorsunuz, gittiğim falan yok.

Bergüzar Korelden Londra açıklaması Niye kaçayım ki Burası benim ülkem