Cadde Berrak Tüzünataç'tan bikinili tatil pozları

Berrak Tüzünataç'tan bikinili tatil pozları

01.05.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Bir süredir uzakta olduğu ekranlara geri dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Instagram sayfasının hikaye bölümünden paylaştığı bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü isim, düzgün fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Berrak Tüzünataçtan bikinili tatil pozları

'Organize İşler' filmindeki rolüyle sinemaya ilk adımını atan Berrak Tüzünataç, daha sonra 'Ödünç Hayat', 'Elveda Rumeli', 'Ezel', 'Bu Kalp Seni Unutur mu?', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Fi', 'Kurşun' gibi yapımlarda rol almıştı. Dijital platformda yayınlanan yeni dizisi 'Terzi' ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 38 yaşındaki oyuncu, bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

DOĞAL HALİYLE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Havaların ısınmasıyla birlikte, ünlü isimler yaza 'merhaba' dedi. Berrak Tüzünataç da soluğu tatilde aldı. Doğal güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Düzgün fiziğiyle kendine hayran bırakan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.

Berrak Tüzünataçtan bikinili tatil pozları


''YAZ SEZONU AÇILDI''

Aralarında Merve Oflaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Bodrum'a giden Berrak Tüzünataç, sıcak havanın tadını çıkardı. Renkli bikinisiyle pozunu, 512 bin takipçili Instagram hesabından ''Yaz sezonu açıldı'' notuyla yayınladı. 

Berrak Tüzünataçtan bikinili tatil pozları


''BU SORUYA CEVAP VERMEYECEĞİM''

Öte yandan; Geçtiğimiz aylarda Bebek'te objektiflere yansıyan oyuncu, "Kalbinizde kimse var mı?" sorusu karşısında gerilmişiti. Kendisine yöneltilen soru karşısında Tüzünataç, "Böyle bir mevzuyu konuşmamak için elimden gelen her şeyi yapan bir bireyim. Buna cevap vermeyeceğim. Şimdi acelem var" yanıtını vermişti.