Cadde Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı!

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı!

26.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu'nun nikâh masasına taşınması beklenen ilişkisi, 31 Aralık gecesi gerçekleşen romantik evlilik teklifinden tam bir ay sonra sona ermişti. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Özdemir, yanındaki gizemli beyefendi ve sessiz sedasız biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı

Bestemsu Özdemir, önceki gün Nişantaşı'nda bir beyefendi ile görüntülendi. Samimi oldukları görülen oyuncu ve yanındaki gizemli kişi, mekandan ayrılırken sarıldıkları esnada kameraları fark edince birbirinden ayrıldı.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı

Haberin Devamı

Hızlı adımlarla oradan ayrılan Bestemsu Özdemir'in erkek arkadaşının, mekana girerek, oyuncuyu yalnız bırakması dikkat çekti.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı

"ÇOK ESKİ ARKADAŞIM OLUR KENDİSİ"

Basın mensuplarını karşısında gören Özdemir, "Birlikte bir konteyner almak istiyoruz. Onların iki tane mekanı var burada. O yüzden bir araya geldik. Çok eski arkadaşım olur kendisi. Aşk olsa zaten söylerim" açıklamasını yaptı.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı

"ÜÇ GÜN SONRA BERABER GÖREBİLİRSİNİZ"

Yılbaşı gecesi evlilik teklifi aldığı ve mutluluk gözyaşları içinde 'Evet' cevabını verdiği Serkan Mehmet Durdu ile ilişkisi 31 Ocak'ta biten 30 yaşındaki oyuncu, sürpriz ayrılık hakkında, "Bazen şanssızlıklar olabiliyor. Kısmet böyle şeyler. Hâlâ görüşüyorum. Üç gün sonra beni beraber de görebilirsiniz, başka birisiyle de görebilirsiniz. Bilemiyorum. Şu an önceliğim bu konular değil. İkinci gün Hatay'a gitmiş birisi olarak şu an gerçekten başka bir önceliğim var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SANIRIM BU DEFA AŞKI BULDUM"

Nisan 2022'de basın mensuplarının karşısına Serkan Mehmet Durdu ile el ele çıkan Özdemir, daha önce yaptığı “Aşktan yana yüzüm gülmüyor” açıklaması sorulunca, “Sanırım bu defa buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu” karşılığını vermişti.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı

"HİÇBİR FİLMDE İZLEMEDİĞİMİZ KADAR KÖTÜYDÜ"

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından soluğu afet bölgesinde alan Özdemir, birçok insana yardım eli uzatmıştı. Oyuncu, tüm Türkiye'yi yasa boğan yıkıcı depremlerle ilgili olarak, "Çocuklar, aileler herkes için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 23 Nisan geliyor. Tekrardan gideceğim. İkinci gün gittiğimde bölge çok kötüydü. Hiçbir filmde izlemediğimiz kadar kötü. Şu an gideceğim manzaranın bir tık daha iyi olacağını umut ediyorum ama onların hâlâ çok büyük desteğe ihtiyacı var. Burada da hayat devam ediyor ama orayı unutmadan devam etmek lazım" ifadelerini kullandı.

Bestemsu Özdemir kafa karıştıran arkadaşı