Cadde Beyonce'den ekibine 50 bin TL'lik hamburger!

Beyonce'den ekibine 50 bin TL'lik hamburger!

06.06.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

‘Kraliçe Arı’ lakaplı pop yıldızı Beyonce, 7 yıl aranın ardından son albümü ‘Renaissance’ ile aynı adı taşıyan dünya turnesine devam ediyor. Ünlü şarkıcı, turnenin Londra ayağının son gösterisinden sonra 300 hamburger menüyle ekibi için bir kutlama yaptı. Pop yıldızının ödediği ücret dudak uçuklattı. Beyonce, turnesinin İskoçya ayağında Murrayfield kentinde verdiği konser öncesi de aynı cömert davranışta bulunmuştu.

Beyonceden ekibine 50 bin TLlik hamburger

R&B müziğin kraliçesi konumunda olan ve "Queen B" olarak anılan Beyonce, 4 Nisan 2008 tarihinde Jay Z ile dünyaevine girdi. Blue, Rumi ve Sir adında üç çocuğu bulunan Beyonce'un tahmini kişisel servetinin 500 milyon dolardan fazla olduğu sanılıyor.

Haberin Devamı

EKİBİNE CÖMERT DAVRANIŞ

Beyonce, ‘Renaissance’ turnesinde İskoçya'nın Murrayfield kentindeki konserinden önce ekibi için verdiği tavuk siparişiyle gündem olmuştu. Şarkıcı, konserden önce ekibini alevde ızgara tavuk restoranına götürmüştü. Ünlü yıldız, bir tavukçudan 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu sipariş etmiş ve yaklaşık 2 bin sterlin ödemişti.

Beyonceden ekibine 50 bin TLlik hamburger

300 HAMBURGER MENÜYLE KUTLAMA YAPTI

Ünlü şarkıcı, "Renaissance" adlı dünya turnesinin Londra ayağını tamamladı. Tottenham Hotspur Stadyumu'nda verdiği dördüncü konserin ardından 300 hamburger menüyle ekibi için bir kutlama yaptı. 

Beyonceden ekibine 50 bin TLlik hamburger

50 BİN TL ÖDEDİ!

Sanatçının Londra'daki bir restorandan sipariş ettiği hamburgerlere 2 bin sterlin (ortalama 50 bin TL) ödediği öğrenildi.
İngiliz basını, Londra'daki konserleri sırasında kaldığı Corinthia Hotel'de çalışanlara binlerce sterlin değerinde cömert hediyeler verildiğini de yazdı.

Beyonceden ekibine 50 bin TLlik hamburger

Haberin Devamı

Beyonce, otelin geceliği 20 bin sterline mal olan kraliyet çatı katı süitinde kaldı.

CÖMERT BAHŞİŞLER DAĞITTI

Beyonce'nin oda ücretinin yanı sıra yardımcılara, kişisel şefine ve güvenlik görevlilerine 750'şer sterlin bahşiş verdiği öğrenildi. Mirror gazetesinin haberine göre, turne esnasında Beyonce için çalışanlar, ünlü şarkıcının cömert kimliğine vurgu yaptı.

Beyonceden ekibine 50 bin TLlik hamburger