Cadde Birbirlerine uyum sağlayamadılar

Birbirlerine uyum sağlayamadılar

14.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Nurgül Yeşilçay ile Mithatcan Özer'in birbirlerinin hayatlarına uyum sağlayamadıkları için ayrıldıkları konuşuluyor. Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer ise "Nurgül ne yapacağını iyi bilir" diyor

Birbirlerine uyum sağlayamadılar

Nurgül Yeşilçay'ın, Sezen Aksu'nun ses mühendisi oğlu Mithatcan Özer'le bir ay süren aşkının medya yüzünden bittiği iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Mithatcan Özer, Yeşilçay'la gittiği her yerde gazetecilerin kendilerini takip etmesinden rahatsızdı ve kameralar önünde yaşamak istemediği ilişkisini bitirdi. Ancak, çiftin birbirlerinin hayatlarına uyum sağlayamadıkları için ilişkilerini bitirme kararı aldıkları konuşuluyor.
Haftanın 5 günü dizi setine giden, reklam çeken, yeni yayın dönemiyle ilgili bir dizi toplantıya katılan Yeşilçay, kalan zamanını da ağırlıklı olarak 6 yaşındaki oğlu Osman Nejat'la geçirmeye özen gösteriyordu. Akşamları da düzenli olarak spora giden Yeşilçay, gece klübü işleten ve son dönemde annesinin yeni albümü için stüdyoda sabahlayan müzisyen sevgilisine göre hayatını programlayamadı.
Yakında yılın büyük kısmını geçirdiği Londra'ya dönmeye hazırlanan Mithatcan Özer ise önceki gece Asmalımescit'te işlettiği ve adını doğum tarihinden alan gece kulubü '11.11'e girerken görüntülendi. Özer, yaşadığı ayrılıkla ilgili sorulara sinirlenerek, Süperstar Life kamerasına "Ben şarkıcı, türkücü değilim, beni rahat bırakın" diyerek tepki gösterdi.

'Tekrar birlikte olamayız'
Geçen hafta boşandıktan sonra yaşadığı strese bağlı olarak kırık kalp sendromu geçirdiği belirtilen ve kolundan anjiyo olan, Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer de önceki gece Taksim'deki Skyfish'te DJ'lik yaptı. Rahatsızlığına verilen isme önce şaşırdığını belirten Özer, "Şaşırdım ama sonra sevdim. En azından keçi gribinden iyidir" yorumu yaptı. Özer eski eşinin bir ay süren ilişkisiyle ilgili olarak da "Bu onların hayatı, beni ilgilendirmez. Bu konuda ben yabancı dilim, ilgilendirmezce ve anlamazcayım. Nurgül'ün hayatında beni ilgilendiren tek şey oğlumuz Osman Nejat'la olan ilişkisidir. Nurgül çok akıllı bir kadın, ne yapacağını çok iyi bilir" diye konuştu. Şimdilik hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Özer "Nurgül Yeşilçay'la tekrar ilişki olur mu?" sorusuna ise "Olmaz artık, yeni bir şans verilmez" cevabını verdi.