Cadde Boğaz'ın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

Boğaz'ın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

20.07.2023 - 11:29 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.

Boğazın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil, Boğaz’ın kıyısında tam da gecenin ambiyansına uygun şarkısı ‘Burası İstanbul’ ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

"BÖYLE BİR KOSTÜMÜ GİYMEK BAŞKA BİR BÜYÜ"

Müziği ve kıyafetleriyle sahnelerin marjinal ismi olan Karaibrahimgil, kostümüyle yine farkını ortaya koydu. Ünlü modacı Tanju Babacan imzalı dikkat çekici, mini elbisesiyle müzikseverlere seslenen Karaibrahimgil, “Böyle bir kostümü giymek başka bir büyü. Beni periler, masalar diyarına gönderiyor" sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

Boğazın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

Kuruçeşme Açıkhava'ya ruhlarındaki kanatları açtırdı, binlerce kişinin ‘Pırlanta’ şarkısıyla sağ ellerini havaya kaldırdı, ‘Kek’ parçasıyla da tariflerin verildiği renkli konserde dinleyiciler yerine oturmadı. Binlerce müzikseverin buluştuğu gecede ‘Resmen Aşığım’, ‘XL’ ve ‘Hadi İnşallah’ şarkıları büyük bir coşkuyla bir ağızdan söylendi.

Boğazın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

Haberin Devamı

NİL'İN MİNİK MİSAFİRİ

Nil Karaibrahimgil’in sahnesinde bir de minik bir misafiri vardı. 10 yaşındaki İlayda ile ‘Kuzey Yıldızı’ şarkısını seslendiren sanatçı, dinleyicileri mest etti. Bitmeyen enerjisi ve sahne performansıyla göz dolduran Karaibrahimgil, konserin sonunda alkış tufanı koparan hayranlarına kayıtsız kalamadı.

Boğazın renkli sesi Nil Karaibrahimgil

‘Ben Buraya Çıplak Geldim’ şarkısıyla bis yaparak sevenlerinin ilgisine karşılık veren ünlü sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava’nın eşsiz atmosferinde müzik dolu bir gece yaşattı.

Boğazın renkli sesi Nil Karaibrahimgil