Cadde Bu fotoğraf gerçek değil! Ünlü oyuncu kendini Photoshop'latmış

Bu fotoğraf gerçek değil! Ünlü oyuncu kendini Photoshop'latmış

17.02.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un, kendini yönetmen Ed Zwick, David Fincher ve yapımcı Cameron Crowe'un birlikte çekildiği fotoğrafa Photoshop'lattırdığı ortaya çıktı. Zwick, 2003 yapımı 'Son Samuray' filminin setinde gerçekleşen bu olayı, yıllar sonra anlattı.

Bu fotoğraf gerçek değil Ünlü oyuncu kendini Photoshoplatmış

'Hits, Flops and Other Illusions' adlı anı kitabını yayınlayan ünlü yönetmen Ed Zwick, 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Vanilla Sky' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Tom Cruise ile 2003 yapımı 'Son Samuray' filmini çekerken yaşadıkları ilginç bir olayı anlattı.

Haberin Devamı

The Hollywood Reporter'a konuşan Zwick, Cruise ile stüdyodalarken meslektaşı David Fincher ve yapımcı Cameron Crowe'un aktöre bir proje için teklif götürmek adına yanlarına uğradığını söyledi.

Bu fotoğraf gerçek değil Ünlü oyuncu kendini Photoshoplatmış

"BİZ POZ VERİRKEN, TOM BAŞKA BİR İŞ İÇİN GİTMİŞTİ"

"Hikayenin en güzel yanı, stüdyodaki fotoğrafçının hepimizi bir arada görmesi ve 'Hey, fotoğrafınızı çekebilir miyim?' diye sormasıyla başlıyor" diyen yönetmen, şöyle devam etti:

Fotoğrafçının isteğini geri çevirmedik ve böylece hepimizin bir arada olduğu bir fotoğrafı oldu. Ancak biz kameraya poz verirken, Tom bir iş için stüdyoda başka bir yere çağrılmıştı.

Bu fotoğraf gerçek değil Ünlü oyuncu kendini Photoshoplatmış

"BEN DE O FOTOĞRAFTA OLMAK İSTİYORUM"

Daha sonra Cruise'un bu fotoğrafı gördüğünü söyleyen Zwick, "Tom, 'Ben de o fotoğrafta olmak istiyorum!' dedi. Biz de Tom'un ayrıca bir karesini çektik ve sonra photoshop ile bizim fotoğrafımızın içine yerleştirdik" açıklamasında bulundu.

Bu fotoğraf gerçek değil Ünlü oyuncu kendini Photoshoplatmış

Fincher ve Crowe'u stüdyoda gördüğünde şaşırdığını da belirten Zwick, "İnsanlar 19. yüzyıl Tokyo'sunun sette yeniden yarattığımız haline bakmaya geliyordu. Bir noktada arkamı döndüm ve David Fincher ile Cameron Crowe'u gördüm. teven Spielberg bile gelmişti. Neredeyse bir şaka gibiydi, yönetmen koltuğuda oturuyordum ve bu isimlerin hepsi arkadamdaydı. 'Vay canına' dediğim bir andı" şeklinde konuştu.