Cadde 'Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek'

'Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek'

21.10.2023 - 11:02 | Son Güncellenme:

İsrail saldırılarının devam ettiği, kuşatma altında tutulan Gazze'den kahreden haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Ünlüler, sosyal medya paylaşımlarıyla İsrail'e tepkilerini dile getiriyor. Bu isimlerden biri de şarkıcı Simge Sağın oldu.

Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek

İsrail, Hamas'ın 7 Ekim tarihinde yaptığı baskının ardından 2.3 milyon insanın yaşadığı Gazze'ye yönelilk bombardımanı iki haftadır sürdürüyor. İsrail'in saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısı dört bini geçti. Çatışmalarda hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı ise bin 400'ü aştı.

Haberin Devamı

Tel Aviv yönetimi, insani yardımların Hamas'a gideceğini öne sürerek, sınır kapısından girişleri engelliyordu. İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze'nin dünya ile tek bağlantısı olan Refah sınır kapısından yardım girişine ancak bu sabah izin verdi.

Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek

"ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN MASUMLARI"

Ünlü isimler, sosyal medyada bölgede yaşananlara isyan ediyor. Son olarak Simge Sağın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi.

Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek. Çocuklar dünyanın en masumları. Bu dini, Allah'ı olan insanların yapabileceği bir şey değil. Ölen masum insanlara, çocuklara Allah'tan rahmet diliyorum.

Bu görüntüyü hazmetmek zamanla bile geçmeyecek