Cadde Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşanıyor!

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşanıyor!

28.02.2023 - 09:39 | Son Güncellenme:

Buğra Gülsoy, meslektaşı Burcu Kara ile 2011 yazında dünyaevine girmiş, Ağustos 2012'de boşanmıştı. Yakışıklı oyuncu, 2018'de Nilüfer Gürbüz ile hayatını birleştirmişti. Uzun süredir birlikte kameralara yansımayan çiftin evliliklerinde kriz yaşadığı ortaya çıktı. Bir çocukları olan ünlü çift, 'ayrılık' haberiyle gündeme geldi.

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşanıyor

Yer aldığı projelerle adından söz ettirmeyi başaran oyuncu Buğra Gülsoy (41), 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikâh masasına oturmuştu. İkiliden kötü haber geldi.

Haberin Devamı

AYRILIK NEDENİ!

Uzun süredir tek başlarına sosyal ortamlara katılmaları dikkat çeken ünlü çiftin, yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle beş yıllık evliliklerini noktalama kararı aldığı öğrenildi.

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşanıyor

2019'da dünyaya gelen Cem adlı bir oğulları olan ünlü çiftin, anlaşmalı olarak boşanmak için yakında mahkemeye başvuracağı konuşuluyor. Gülsoy ve Gürbüz’ün, oğulları için dostça görüşmeye devam edeceği de belirtildi.

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşanıyor

"AŞKIN GEÇİCİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Buğra Gülsoy, geçtiğimiz aralık ayında konuk olduğu programda özel hayatına dair çarpıcı açıklamalara imza atmıştı.

Aşkın geçici olduğunu düşünüyorum çünkü aşk merak arzusundan ibarettir. Sonrasında en kıymetli olan ve geriye kalan tek şey sevgidir. Sevgi kaldığı zaman uzun süreli oluyor. Eşim Nilüfer ile o sevginin uzun süredir devam ettiğini düşünüyorum. Eşim çok eğlenceli bir insandır. Ben biraz sıkıcıyım, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum.