Cadde Bülent Ersoy'dan 'Bergen' açıklaması

Bülent Ersoy'dan 'Bergen' açıklaması

17.03.2022 - 09:35 | Son Güncellenme:

Modacı Pınar Kerimoğlu, önceki akşam Etiler’de doğum gününü kutladı. Eşi Yücel Kerimoğlu’nun doğum gününe özel kapattığı mekana 100’e yakın davetli katıldı. Bülent Ersoy, Fatih Ürek, Hakan Akkaya, Zuhal Topal, Zahide Yetiş, Selin Ciğerci, Necati Ateş, Beste Korkmaz, Korhan Saygıner ve Züleyha Ortak gibi ünlü isimlerin katıldığı partide, Cenk Eren sahne aldı.

Bülent Ersoydan Bergen açıklaması

Sürpriz partinin ikinci bölümünde sahneye çıkan Fatih Ürek, Beste Korkmaz, Korhan Saygıner, Züleyha Ortak ve Selin Ciğerci, şarkılarını Pınar Kerimoğlu için seslendirdi. Gecenin sürprizi ise Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'dan geldi. Birer şarkı seslendiren ünlü sunucular, Diva karşısında şarkı söylemenin son derece heyecan verici bir çaba olduğunun altını çizdiler.

Haberin Devamı

"BU ARALAR DIŞARI ÇIKMIYORUM"
Öte yandan gecede basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Bülent Ersoy, modacısı Pınar Kerimoğlu’nu yere göğe sığdıramadı. "Uzun zamandan sonra sizi gecelerde ve çok şık görüyoruz" diyen muhabirlere, “Bu aralar neredeyse hiçbir yere gitmiyorum, sadece Pınar’ın doğum gününe geldim. Bu gece için de Pınar’ın özel tasarımını giydim" dedi.

Bülent Ersoydan Bergen açıklaması

"BERGEN İLE İKİ KERE AYNI SAHNEYE ÇIKTIK"
Bergen filmini izleme fırsatınız oldu mu? Kendisi ile de çalışmıştınız” sorusuna Diva, “Kendisi benim kadromdaydı, iki kere aynı sahneye çıktık. Çok iyi bir kızcağızdı, Allah rahmet eylesin” yanıtını verdi.

Bülent Ersoydan Bergen açıklaması

"KÖTÜ NİYETLE SÖYLEMEDİ"
Muhabirlerin “Yıldız Tilbe’nin sokak hayvanları için söylediği sözler çok tartıştı siz neler söylemek istersiniz?” sorusu üzerine ise “Ben kürk giyerim ama kürk giymek ayrı. Canlıyı yaratan Allah, onun canını almak da Allah’a mahsus. Bunu istemek çok insani bir şey değil ama inanınız Yıldız’ın evi de hayvanat bahçesi gibi, kediler üstünde. Asla kötü bir niyetle söylemedi, beş yaşındaki çocuk parçalanınca üzüntüsünden bir anda yazdı. Hayvanseverler onun kusuruna bakmasın, kızmasınlar ona" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy, modacısı tarafından tasarlanan transparan kıyafetiyle objektiflere poz verdi.