Cadde Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya'ya yorumu olay oldu!

Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya'ya yorumu olay oldu!

04.02.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmaran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı konuşulan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından yeni pozlarını paylaştı. Aşk söylentilerini yalanlayan ikiliden Deniz, meslektaşının fotoğrafına yaptığı yorumla çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları, Deniz'in olay olan ifadelerine mesaj yağdırdı.

Burak Denizin Serenay Sarıkayaya yorumu olay oldu

Şahmaran’ adlı dizide birlikte rol alan Burak Deniz ve Seranay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası, magazin kulislerine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Deniz ile aşk yaşadığına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti. Güzel oyuncu, "Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"NE AÇIKLADILARSA DOĞRUDUR"

Bu iddialardan sonra Didem Soydan, Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Sevgilisi Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili yazılan haberler ile alakalı sorulara manken, "Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur" yanıtını vermişti.

Burak Denizin Serenay Sarıkayaya yorumu olay oldu

BURAK'IN PANİK ANLARI!

Daha sonra Etiler'de objektiflere takılan Burak Deniz, paniklemişti. Ünlü isim, muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, “Bir telefon aldım kafam karışık" şeklinde açıklama yapmıştı.

Burak Denizin Serenay Sarıkayaya yorumu olay oldu

"BİR ARKADAŞIMLAYDIK"

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşmuştu. Hafta sonunu Sarıkaya ile beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, “Hayır beraber değildik" diye cevap verdi. Deniz'e, Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik, ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yaratmıştı.

Haberin Devamı

YORUMU OLAY OLDU

Tüm bunların ardından Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya'ya yazdığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya, Kein için gerçeleştirdiği çekimlerden pozlarını, Instagram sayfasından paylaştı. Bu pozuna, "Rüyada mıyım?" notunu yazan Serenay'a, Burak'tan "Vay canına" yorumu geldi.

Burak Denizin Serenay Sarıkayaya yorumu olay oldu

"HAVADA AŞK KOKUSU VAR"

Sosyal medya kullanıcıları, Deniz'in gündem olan bu ifadelerine; "İtiraf et, aşık olmuşsun sen bizim kıza", "Havada aşk kokusu var" ve "Serenay ve Burak... Muhteşem ikili" gibi mesajlar yağdırdı.