Cadde Burak Yeter'in 6 milyon TL'lik turu

Burak Yeter'in 6 milyon TL'lik turu

05.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yaşamını Hollanda'da sürdüren DJ ve prodüktör Burak Yeter, önceki gün Bebek'te görütülendi. 39 yaşındaki ünlü DJ, bir kez daha lüks aracıyla adından söz ettirdi.

Burak Yeterin 6 milyon TLlik turu

Dünyaca ünlü popüler dizi 'La Casa De Papel'in jenerik müziğini hazırlayan DJ Burak Yeter, lüks otomobilleriyle dikkat çekiyor. Yeter, geçtiğimiz aylarda portakal rengi lüks aracıyla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Nişantaşı City's'den çıkarken kameralara yansıyan ve lüks otomobil tutkusu olduğundan bahseden ünlü DJ, gazetecilere selam verdikten sonra yoluna devam etmişti.

Burak Yeterin 6 milyon TLlik turu

ALICIA KEYS İLE DÜET
2016 yılında çıkardığı 'Tuesday' adlı parçayla uzun süre gündemde kalan Burak Yeter, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabında Alicia Keys ile canlı düet yapmıştı. Piyanoyla dünyaca ünlü ABD'li sanatçının eserlerini seslendiren DJ, "20 yıl önce ‘Alicia Keys ile düet yapacaksın’ deseler, inanmazdım" ifadelerini kullanmıştı.

"DÜNYANIN EN İYİ 100 DJ'İ ARASINDAYIM"
Kasım 2020'de bir restoranda yemek yedikten sonra muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Burak Yeter, "Bildiğiniz üzere albüm çıkarmıştım, şimdi ise dünyanın en iyi 100 DJ'i arasına girdim. Arkadaşlarımla kutlama yaptık, sağ olsunlar beni yalnız bırakmadılar" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

2.5 MİLYON TL'LİK ARACIYLA NİŞANTAŞI TURU
Öncesinde Nişantaşı'nda kameralara yansıyan DJ, giyim tarzı ve 2,5 milyon TL değerindeki son model otomobiliyle de ilgi odağı olmuştu. Konser için İstanbul'a geldiğini söyleyen Yeter, lüks aracını valeye teslim ettikten sonra AVM'deki mağazaları dolaşarak alışveriş yapmıştı.

LÜKS ARACIYLA TURLADI
Ünlü DJ, geçtiğimiz akşam ise Bebek trafiğinde objektiflere takıldı. Yeter, 6 milyon TL değerindeki Lamborghini marka lüks otomobiliyle turladıktan sonra gazetecilere selam vererek yoluna devam etti.

Burak Yeterin 6 milyon TLlik turu

KORONAVİRÜS İÇİN ŞARKI YAPTI
Öte yandan Burak Yeter, koronavirüs pandemisinin dünyayı esir aldığı günlerde yaptığı 'Stay Home' adlı şarkısını sosyal medya hesabından duyurmuştu. DJ, dünyanın bazı ülkelerindeki sağlık çalışanları ve sevenlerinin üzerinde "Stay Home" yazılı pankartlarının yer aldığı görselleri klip haline getirmişti.

Ünlü DJ'in şarkısı, yaklaşık 30 farklı ülkede dinlenmişti.