Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti

Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti

22.04.2024 - 21:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred, müsabakada attığı golden sonra dikkat çeken bir sevince imza attı.

Fenerbahçede Fred fırtınası Gol sevinci dikkat çekti

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmaya Fred'in performansı damga vurdu. Olympiakos maçında oyundan alındıktan sonra İsmail Kartal'a serzenişte bulunan Fred'in Sivasspor deplasmanındaki gol sevinci dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçında oyundan aldığı Fred'i Sivasspor deplasmanında ilk 11'de tercih etti. Brezilyalı yıldızın partnerleri İsmail Yüksek ile Szymanski oldu.

Karşılaşmanın 45+2'nci dakikasında Ferdi Kadıoğlu'nun pasında topla buluşan Fred, rakibinden çalımla sıyrıldı. Brezilyalı orta sahanın sol çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Fenerbahçede Fred fırtınası Gol sevinci dikkat çekti

Fred attığı golden sonra sevincini İsmail Kartal ile birlikte yaşadı. Takım arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Fred, İsmail Kartal'a sarılarak gol sevincini tamamladı.

Haberin Devamı

FRED'DEN GOLCÜ SEZON

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Fred, Süper Lig'de 3'üncü kez rakip fileleri havalandırdı. Opta'nın verilerine göre; Fred, Avrupa'daki lig kariyerinde daha yüksek bir sayıya sadece 2021/22'de Manchester United formasıyla ulaştı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe formasını 30 maçta terletti. Yıldız orta saha bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Fred, takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fred'i Olympiakos maçında oyundan almasıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Uzun zaman sakatlık yaşadı. Planımız yerine daha dinlenmiş bir oyuncu almaktı. Uzatmalarda Becao ve Szymanski’nin değişiklikleri mecburi oldu."

Yazarlar