Cadde Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş!

Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş!

07.05.2023 - 06:45 | Son Güncellenme:

İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

Sunucu Burcu Esmersoy, bir markayla birlikte çıkardığı güneş gözlüğü koleksiyonunun tanıtımı için önceki gün Mandarin Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Nazım Akmandil ile evlilik hazırlığı yapan Esmersoy, düğününü yapacağı İtalya'daki otel engelini, araya torpil sokarak çözdüğünü söyledi.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

"GELİNLİK HAZIR DİYEBİLİRİM"

Esmersoy, eylül ayında önce müsaitlik olmadığını söyleyen İtalya'daki otelden torpil yaparak tarih aldığını açıkladı.

Biz bu evlilik kararını bir yıl önce almıştık. O dönemde otelde müsaitlik yoktu. Sonra 1-4 Eylül arasını bize verdiler sağ olsunlar. Ağlamak işe yaramış, zorlamak anlamında söylüyorum. Normalde otel eylülün ilk haftalarını kimseye vermiyor. Araya torpil yerleştirip, bir şekilde bir fırsatını bulup yaptım. Ben sakinim. Gelinlik kararını da verdik, 'gelinlik hazır' diyebilirim.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

"AİLEM MISIR'DAN GELİYOR"

Geçtiğimiz günlerde çıktığı Mısır tatili hakkında da konuşan Burcu Esmersoy, "Bu seyahati yıllardır istiyordum. Ailem Mısır'dan geliyor çünkü Esmersoy adı falan oralardan geliyor" dedi.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

Sözlerine "Şöyle ki, fırsat olmamıştı, vize konusu biraz sıkıntılı. 40 gün falan sürüyordu sorduğumda. Tam başvurdum vizenin kalktığını öğrendim ve koştura koştura gittim" şeklinde devam eden ünlü isim; O tapınaklar, eserler, yapılar, insanı, yemekleri yani her şeyi güzeldi. Ben yemekleri çok sevdim, ağız tadıma uygundu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

Ünlü sunucu, "Piramitleri gördünüz mü?" sorusuna, 'Piramitleri, Uzaylılar yaptı' iddialarına şakayla gönderme yaparak; "Bir daha onun için özellikle gideceğim, ben daha çok aşağısını gördüm. Farkına vardım ki bir daha gitmek ve arkadaşlarla gitmek lazım. Mesela 'Orayı uzaylılar yaptı' diyen bir arkadaşım var. Onu kesin götürmek istiyorum, haklı olabilir çünkü" cevabını verdi.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

"GÖZLÜK KULLANMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Gözlük kullanmayı sevdiğini ve sağlık açısından önemli bir aksesuar olarak gördüğünü söyleyen Esmersoy, "Çok fazla gözlük seviyorum, sağlık açısından da takmak lazım. Doktorlar 'Kışın bile takın' diyorlar. Biz kadınlar bir de güneşte gözlerimizi kırıştırıyoruz, o yüzden takılması lazım. Ben daha çok 70'ler modellerini seviyorum o seneler doğduğum için daha yakın buluyorum kendime" ifadelerini kullandı.

Burcu Esmersoy, İtalyadaki otel engelini torpille çözmüş

NE OLMUŞTU?

Sevgilisi Nazım Akmandil’den İtalya’da evlilik teklifi alan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz sene düğünü İtalya’daki bir otelde yapmak istediklerini ama otel engeline takıldıklarını söylemişti:

Nazım’ın bana evlilik teklifi ettiği yer İtalya’da. Bir mekanda düğün yapılmıştı, çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlenelim?’ demiştim. Otel dolu, ‘2023 yılında görüşelim’ diye mail geldi. ‘Biri düğününü iptal ederse bize haber verin’ dedik, bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Karşılıklı görüşüyoruz.