Cadde Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz'ın deniz romantizmi

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz'ın deniz romantizmi

21.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir gün geçirdi. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi

2016 yılında katılığı Survivor yarışmasını şampiyon tamamlayan Çağan Atakan Arslan, 2022 All Star sezonunu 9’uncu olarak tamamlamıştı. Çağan Atakan Arslan, yarışma başlamadan önce TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. 'Avatar' lakaplı sporcu, rakiplerinden bahsetti.

Haberin Devamı

"GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜNDEN KORKMAM"

Survivor Atakan, sunucuların "Gözünü korkutan bir rakibin var mı?" şeklindeki sorusuna, "Allah izin verirse seyircileriminiz desteğiyle şampiyon olacağım. Gözümü kimse korkutamaz. Gözümün gördüğünden korkmam" yanıtını verdi.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi

Eski şampiyon, "Tüm yarışmacılar çok iyi hazırlanmış. Fiziksel olarak güçlüler. Gerginlik ve kaosu seviyorsanız bu seneyi izleyin. Bu sene bu işlerin eksik olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"OĞLUM ÜZÜLMESİN DİYE HEP GÜLECEĞİM"

Yarışmada ailesinden uzak kalacağı için zorlanacağını belirten Atakan Arslan, "Zorluklarla mücadele etmek hoşuma gidiyor ama oğlum Aslan ve eşimden ayrı kalacağım, o beni zorlayacak. 'Baba Survivor'da hep mutlu bak' dedi. Daha önce birlikte izlediğimiz eski Survivor görüntülerinden aklında demek ki öyle kalmış. Oğlum üzülmesin diye Survivor boyunca hep güleceğim" dedi.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi

Haberin Devamı

32 yaşındaki sporcu, "Yarışma için bir pedagogla görüştük, ona göre de Aslan'la konuştuk. Oğlumdan ayrılacağımı düşündüğümde bile gözlerim doluyor" açıklamasını yaptı.

"ADAPTASYON SÜRECİ YAŞIYORSUNUZ"

Survivor'dan elendikten sonra Türkiye'ye ailesinin yanına gelen Atakan Arslan, hala adaptasyon sürecinin devam ettiğini belirterek, "Adada uzun süre kalınca döndüğünüzde her şey çok kolay olmuyor. Bir adaptasyon süreci yaşıyorsunuz. Ben de hala o süreci yaşıyorum" dedi.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi


AŞK DOLU POZLAR

Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz, son zamanlarda sosyal medyanın ve magazin gündeminin gözde isimlerinden oldu. Sık sık birlikte gönderi paylaşan çift, bu defa aşk dolu pozlarıyla gündeme geldi. Mutlu karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikili, birbirinin gözlerine bakarak ve sarılarak poz verdi.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi

DENİZDE AŞKA GELDİLER

Çeşme’de tatil yapan Avatar lakaplı Survivor yarışmacısı Çağan Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz Arslan, yakın arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi. Önceki gün The Beach Of Momo’ya giden çiftler, önce şezlongda güneşlenip sohbet edip ardından da denize girdiler. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.

Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmazın deniz romantizmi