Cadde Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'ye evlilik sorusu!

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli'ye evlilik sorusu!

08.10.2023 - 11:54 | Son Güncellenme:

Manken Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’dan boşandıktan sekiz yıl sonra Avukat Nail Gönenli ile mutluluğu yakalamıştı. Geçtiğimiz akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen ikili, evlilik sorularından kurtulamadı.

Çağla Şıkel ile Nail Gönenliye evlilik sorusu

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile hakkında çıkan 'evlilik' haberlerine şöyle karşılık vermişti:

Çocuğu olmayan düşünsün. Çocuk yapmamış olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalı. Hayatımda onun ötesine geçebilen bir duygu yaşarsam söylerim ama bu zamana kadar yaşamadım. Gündemimde çocuklarım olduğu için aklımda hayalimde böyle bir şey yok.

Çağla Şıkel ile Nail Gönenliye evlilik sorusu

HIZLI ADIMLARLA ARABAYA GEÇTİ

Çağla Şıkel ve sevgilisi Nail Gönenli, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Hızlı adımlarla arabaya binen Şıkel, evlilik soruları ile ilgili konuşmadı. Nail Gönenli de arabaya binerek sevgilisi ile birlikte oradan ayrıldı.

Çağla Şıkel ile Nail Gönenliye evlilik sorusu

"BÖYLE BİR HADSİZLİK YAPMAM"

Öte yandan eski eşinin ilişkisine karşı çıktığı iddia edilen Emre Altuğ, geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili ilk kez konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. Artık ciddi anlamda yaşını almış, son derece kişilikleri oturmuş iki insanız. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz tabii ki. Ben böyle bir hadsizlik yapmam.