Cadde Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans karakterleri...

Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Çakallarla Dans karakterleri...

01.01.2022 - 22:25 | Son Güncellenme:

Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2010 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in oturduğu Çakallarla Dans filminin başrollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık gibi usta isimler yer alıyor. İşte Çakallarla Dans filmi konusu oyuncu ve karakterleri...

Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu Çakallarla Dans karakterleri...

Çakallarla Dans filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans filminin yönetmen koltuğunda Murat Şeker yer alıyor. İlk filmin ardından devam filmlerinin de çekildiği Çakallarla Dans filmi halen ekrana geldikçe izlendikçe güldürmeye devam ediyor

Haberin Devamı

Çakallarla Dans, 17 Aralık 2010'da vizyona giren Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun oynadığı filmdir. Yönetmenliğini Murat Şeker üstlenmiştir.

ÇAKALLARLA DANS KONUSU

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsından dolayı gözü dönmüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkmayı hesaplar.

Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figuranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan kankaları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmalarıdır. Dört kafadar başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik bela kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir maceraya sürükleyecektir.

Haberin Devamı

ÇAKALLARLA DANS OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan

İlker Ayrık - Muhasebeci Servet

Timur Acar - Köfe Necmi

Murat Akkoyunlu - Del Piyero Hikmet

Tuba Ünsal - Sinem

Kemal Uçar - Yücel

Erdal Tosun - Bestami Muço

Cengiz Küçükayvaz - Adnan

Sümer Tilmaç - Bahattin Ağa

Didem Balçın - Fatma

Sevinç Kıranlı - Necla

Sera Tokdemir

Bülent Çolak - Şrefsiz Metin

Ceyhun Yılmaz - Adem

Hakan Bilgin - Hüseyin

Bülent Serttaş - Deli Recep