Cadde 'Camdaki Kız'ın yeni bölümü nefes kesti! Nalan'ın kabusu geri döndü

'Camdaki Kız'ın yeni bölümü nefes kesti! Nalan'ın kabusu geri döndü

02.12.2022 - 00:32 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Burcu Biricik'in başrolünde olduğu, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta perşembe günleri izleyicisini ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 59’uncu bölüm özeti ve 60'ıncı bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Camdaki Kız'ın 1 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde; Nalan’ın telefonlarına yanıt vermemesinden ve Billur’un telefon konuşmasından bir sorun olduğunu anlayan Feride, soluğu Billur'un evinde aldı. Nalan’ı evde görmeyince Feride sinirlendi ve Billur'un saçına yapıştı. O sırada Billur’un evine sürpriz bir ziyaretçi geldi.

Haberin Devamı

FERİDE, BİLLUR'A SALDIRDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Muzo, içeri girdi ve ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Nalan’ın nerede olduğunu bildiği için hemen Muzo, Hayri'yi aradı. Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranarak, Nalan'ı eve getirmesi için uyardı.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM İÇİN...

"BU BENİM BÜYÜTTÜĞÜM NALAN DEĞİL!"

Nalan'ın alkol aldığını fark eden Feride, Nalan'a tokat attı. Eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı ama Nalan "İyi geceler" dileyip odasına geçti. Nalan'ın bu halini gören Feride, "Bu benim büyüttüğüm Nalan değil!" dedi.

Camdaki Kızın yeni bölümü nefes kesti Nalanın kabusu geri döndü

SEDAT'TAN CANA'YA REST!

Israrlı aramalarından sonra Sedat, Cana'ya rest çekti. Hayatını mahvettiğini söyleyen Sedat, "Seninle asla bir yolda yürünmez" dedi. Bunları dinleyen Levent ve Selen, konuşmayı çok etkileyici buldu. Ama bu cümleler Cana'yı yıldıramayacaktı.

Haberin Devamı

BOŞANMA HABERİ MANŞETLERDE / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CANA'NIN BABAANNE ZİYARETİ

Cana, Sedat'la konuşmasından sonra plan yapıp, sabah konağa gitti. Cana’nın konağa gelmesiyle Gülcihan oldukça gerildi. Gülcihan'a istediği evden bahseden Cana, bu talebin torunları için olduğunu söyledi. Basının karşısına geçip gerekli açıklamayı da kendisinin yapabileceğini söyleyerek, bir anlamda Gülcihan'ı tehdit etti. Cana’yı oyalamaya çalışan Gülcihan ise Rafet'in kahvaltısı bittikten sonra tekrar konuşacaklarını söyledi.

Camdaki Kızın yeni bölümü nefes kesti Nalanın kabusu geri döndü

NALAN'IN KORSE KABUSU GERİ DÖNDÜ!

Sabah soluğu Billur'un evinde alan Feride, Hafize'yi çağırdı ve Billur'u işe gönderdi. "Her şeyin bir bedeli var" diyerek Hafize'yi banyoyu hazırlamak için gönderdi. Sonra da Nalan'a korseyi gösterdi. Nalan hiç sesini çıkarmadan duşunu aldı ve eski günlerdeki gibi korsesini giyindi. Bu sırada yaşadığı eski günler, gözlerinin önünden film şeridi gibi geçiyordu.

"NALAN'I GETİRMEZSEN POLİSE GİDECEĞİZ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EVİ BAĞIŞLADI

Feride, Nalan'ın her şeyi kendi evine bağlı olarak yaptığını düşündüğü için evi bağışladı. Ama bu durum, Nalan'ı kararından vazgeçiremedi. Hatta daha büyük bir yükün üstünden kalktığını hissetti. Feride ise bu hamleyi yaptığında Nalan’ın eve döneceğini düşünüyordu, ancak bir darbe de buradan görmüş oldu.

Haberin Devamı

SEDAT KAPIYA DAYANDI!

Nalan mutluluğun zirvesinde Hayri'nin hazırladığı yemekleri yerken, Sedat'ın aramasıyla konuyu değiştirip bulduğu evleri Billur ve Hayri'ye gösterdi. Sedat bağıra bağıra kapıya dayandı. O sırada Billur, Hayri'yi sakladı. Sedat, Nalan'a aşkını ilan etti ve eve dönmesi için yalvardı. Gülcihan'ın aramasıyla aşkını bir daha karısına itiraf etti ve uyuyakaldı. Artık orada kalmasından başka çare yoktu. Hayri bu duruma sinirlenip evine dönmek istedi. Nalan'a da laf çarptı. Nalan durumu açıklamak istese de, artık yapacak bir şey yoktu. Bu sırada Sedat'ın Nalan'ın yanında olduğunu öğrenen ev halKı çok mutluydu. O sırada Emir'in Selen’e yaptığı ısrarlı aramalarına Gülcihan şahit olup çok huzursuz oldu.

Camdaki Kızın yeni bölümü nefes kesti Nalanın kabusu geri döndü

"BEN YALANIN KOKUSUNU 5 KİLOMETRE ÖTEDEN ALIRIM!"

Feride'nin sabah ilk işi Nalan'ın yanına gitmekti. Nalan'ın korsesini değiştirdi ve evden çıktı. Nalan'ın bir şeylerin peşinde olduğunu anladığı için onu kapıda bekledi. Neden beklediğini merak eden yardımcısına, "Ben yalanın kokusunu 5 kilometre öteden alırım!" açıklamasını yaptı. Bu sırada Selen'nin Emir'den gelen telefonunu Gülcihan açtı ve Emir'in "Sen de beni istiyorsun biliyorum" cümlesini duydu. Konakta bunlar yaşanırken, kendine ev bakmaya giden Nalan’ı; Hayri tutma hayali kurduğu evde bekliyordu. Eve bakarlarken Feride peşlerindeydi. Hayri ve Nalan'ı el ele gören Feride, şoke oldu.

Haberin Devamı

NALAN VE HAYRİ ARASINDA BÜYÜK YAKINLAŞMA / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan ve Hayri aşkına Feride’nin gölgesinin düşüp düşmeyeceği merak edilirken, dizinin 59’uncu bölümü izleyenleri tarafından soluksuz takip edildi. Nefes kesen bölüm sonrası dizi takipçileri sosyal medyada 'Camdaki Kız’ın 60’ıncı bölümü fragmanını da heyecanla beklediklerini belirtti.