Cadde 'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Nalan herkesle tek tek vedalaştı

'Camdaki Kız'da nefes kesen bölüm! Nalan herkesle tek tek vedalaştı

02.03.2023 - 23:43 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 69'uncu bölüm fragmanı ve 68’ici bölüm özeti...

OGM Pictures imzalı başarlı yapım Camdaki Kız 68'inci bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin bu haftaki bölümünde Nalan, Sedat'a boşanma davası açtı. Sedat ne yapacağını şaşırdı.

Haberin Devamı

Son bölümde Sedat’ı asistanıyla basan Selen, Muzo ve Levent hiç şaşırmamdılar. Hemen peşlerinden gelen Billur’la Nalan da şaşırmadı. Hatta Nalan, beklediği son hamleyi çok hızlı bir şekilde almıştı Sedat’tan. O sırada Nalan, babası ve Rafet buluştular. Metin kendini tanıttı. Feride’nin kardeşi olduğunu Rafet’e söyledi.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

METİN, GERÇEĞİ İTİRAF EDECEK Mİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEDAT, NALAN'IN GERİ DÖNECEĞİNİ UMDU

Gece yaşanan skandaldan sonra bütün aile, yine Rafet'e karşı Sedat’ın yanında oldu. Yalanlar yine ardı ardına sıralandı. Hafize ve Muzo, Nalan’ı görmek için Billur’a gittiler. Nalan kararını çoktan verdiği için Sedat’ın onu hiç şaşırtmayan davranışından sonra kuş gibi hafifledi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

KOROĞLU AİLESİ, BİRBİRİNE KENETLENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Her şey onun için rayına oturdu. O yüzden uyanır uyanmaz direkt konağa gitti. Nalan gelmeden hemen önce Rafet, Sedat’ı sorguya çekti ama hatasının farkında olan Sedat; Nalan’ın geri döneceğini umarak tek kelime etmedi.

SEDAT, NALAN İÇİN BİTTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"BİZİ AFFET"

Nalan içeriye girer girmez hemen durumu açıkladı. Rafet şoke oldu. Sedat’ın ağzından tek kelime laf çıkmazken, Nalan çok naif bir şekilde istediklerini paylaştı. Ve düşüncelerine saygı duymasını rica etti. Rafet o kadar mahcup oldu ki, sadece; "Kızım sen bizi affet... Seni mutlu edemedik" dedi.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

SEDAT'IN İHANETİ OLAY YARATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan, ailesiyle ilgili tüm gerçeği Koroğlu ailesine anlattı. Herkes çok üzgün olmasına rağmen asla tek kelime edemedi. Rafet sadece maddi ve manevi yanında olacağını söyledi. Nalan bunların hiçbirini kabul etmeyeceğini, sadece en hızlı şekilde boşanmak istediğini açıkladı.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

TEK TEK VEDALAŞTI

Nalan, herkesle tek tek vedalaştı. En son Sedat’a geldi ve; "Sana her şey için çok teşekkür ederim, dilerim bir gün çok mutlu olursun" diyerek yüzüğünü uzattı. Ardından, diğer herkese dönere; "Bu bir son değil, yepyeni bir başlangıç; lütfen siz de öyle görün" dedi ve dışarı çıktı.

"HER ŞEYİ BEN MAHVETTİM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Nalan evden gittikten sonra Muzo, tüm durumu özetleyen bir konuşma yaptı. Herkese hatalarını bir bir anlattı. Koroğlu ailesi, ne olursa olsun aile olmaktan vazgeçmeyip sarıldılar.

KOROĞLU AİLESİ, NALAN'A VEDA ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

TÜRKAN EVDEN ÇIKMAK ZORUNDA KALDI

Hayri, bu sırada iş aramaya devam etti. Türkan birikmiş parayı kardeşinin kumar borcunu kapatmak için vermişti ve bunu Hayri’ye söyleyemedi. Ev sahibi kapıda birikmiş kira borçlarını istedi. Türkan’nın hiç parası olmadığı için mecburen evden çıkmak zorunda kaldı.

NALAN, BOŞANMA DAVASI AÇTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sedat, yine Nalan’ın kapısına dayandı. Ayaklarına kapandı. "Ne olur Nalan, hadi gel konağımıza gidelim!" diyerek yalvardı. Muzo, Sedat'ı zar zor ikna etti ve konağa döndüler.

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

Sedat yıkıldı, 'boşanmayacağım' diye diretti. Duruşma sabahı Nalan herkese mesaj attı ve duruşmaya kimsenin gelmesini istemedi. Sedat’ın fikri sabah da değişmemişti. "Ben karımı seviyorum, boşanmayacağım" deyip durdu. Cavit ona akıl verse de, Sedat vazgeçmedi.

Haberin Devamı

NALAN'IN DUYGUSAL VEDASI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan ile Sedat boşandı. Nalan, salondan çıktığı gibi Hayri’yi aradı ve "Bitti" dedi. Hayri büyük mutlulukla, "Bunu kutlayalım mı?" dediğinde; Türkan ve kızları kapıya geldi. Hayri, kapıyı açtığında şoke oldu ve tek kelime edemedi.

SEDAT, NALAN'IN AYAKLARINA KAPANDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda nefes kesen bölüm Nalan herkesle tek tek vedalaştı

HAYRİ'NİN GİZLİ HAYATI ORTAYA ÇIKTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN