Cadde Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım!

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım!

19.10.2022 - 08:36 | Son Güncellenme:

2022 yılının Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'da forma giyen ve bir süre önce eşiyle birlikte ABD'ye giden Cedi Osman, aşka geldi. Şahin ile verdiği pozları paylaşan ünlü ismin romantik notu dikkatlerden kaçmadı.

Cedi Osmandan Ebru Şahine: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım

2020 yazında Alaçatı'da aşk yaşamaya başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya'da sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz'da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikâh masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Haberin Devamı

Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye'ye gelen ünlü çiftin Çeşme'deki düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

Cedi Osmandan Ebru Şahine: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım

TATİL SONRASI İSTANBUL TURU

Balayı sonrası İstanbul'da görüntülenen ünlü çift, “Her şey çok güzeldi. Yakınlarımız ve sevdiklerimizle çok güzel eğlendik. Güzel de bir yaz geçirdik. Muhteşem bir düğün oldu” ifadelerini kullanmıştı. Uzun süren balayı tatilinin sorulması üzerine ise ikili, “Balayımız çok keyifliydi. Hem kültür oldu hem de dinlenme oldu. Artık iş vakti” demişti.

Balayı için ilk olarak Alaçatı'yı tercih eden ve sonrasında Yunanistan'a giden ünlü çift, rotalarını Seyşeller'e çevirmişti. Afrika'dan sonra İtalya'ya giden Şahin ile Osman, Türkiye döndüklerinde de soluğu Çeşme'de almıştı.

Cedi Osmandan Ebru Şahine: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım

Haberin Devamı

AŞIKLAR, CLEVELAND'DA

Kısa bir süre önce eşi Cedi Osman ile ABD'ye giden Ebru Şahin, Cleveland'da çekilen pozlarını "Bakarken filtreye gerek yok" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Keyfi yerinde olduğu görünen güzel oyuncu, eşiyle çektiği kareyi de kalp emojisiyle yayınlamıştı. Buna kayıtsız kalmayan Cedi Osman da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

CEDİ OSMAN AŞKA GELDİ

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran Ebru Şahin ile Cedi Osman'dan yeni bir paylaşım geldi. Ünlü basketbolcu, eşiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Aşka gelen Osman, Şahin'e; "Sana sahip olduğum için çok şanslıyım" diye seslendi. Bu sözlere kayıtsız kalmayan güzel oyuncu da eşinin paylaşımına yonca ve kalp emojisiyle yorum yaptı.

Cedi Osmandan Ebru Şahine: Sana sahip olduğum için çok şanslıyım