Cadde Cem Cücenoğlu nişanlandı!

Cem Cücenoğlu nişanlandı!

18.12.2023 - 14:37 | Son Güncellenme:

'Ustura Kemal', 'Poyraz Karayel', 'Her Yerde Sen' ve 'Ben Bu Cihana Sığmazam' gibi yapımlarda rol alan Cem Cücenoğlu, sevgilisi Asude Karayavuz ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Oyuncu, müstakbel eşiyle yer alan bu fotoğrafına, "Bir ömür, tek yürek, iki de çocuk" notunu düştü.

Cem Cücenoğlu nişanlandı

Cem Cücenoğlu (47), zayıflamak için olduğu mide ameliyatı geçirmiş, operasyon sonrası verdiği 60 kilo ile banmbaşka bir görünüme kavuşmuştu.

Haberin Devamı

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Haziran 2013'te dünyaevine girdiği müzisyen Zeynep Eylül Üçer ile Nisan 2019'da boşanan oyuncu, mezzo-soprano sevgilisi Asude Karayavuz'a evlilik teklif etmişti.

Cem Cücenoğlu nişanlandı

Ünlü oyuncu, teklifin ardından mustakbel eşiyle romantik pozuna, nazar boncuğu emojisiyle birlikte "Evet dedi" mesajını yazmıştı.

Cem Cücenoğlu nişanlandı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Asude Karayavuz'un, Cem Cücenoğlu'nun teklifini kabul etmesiyle evlilik yolunda ilk adım atıldı. İkili, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Cem Cücenoğlu nişanlandı

"BİR ÖMÜR, TEK YÜREK, İKİ DE ÇOCUK"

Çift, dün de aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandı. Oyuncu, müstakbel eşiyle yer alan bu fotoğrafına, "Bir ömür, tek yürek, iki de çocuk" notunu düştü.

Cem Cücenoğlu nişanlandı