Cadde 'Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde!'

'Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde!'

30.01.2024 - 16:55 | Son Güncellenme:

İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde oynadığı, 26 Ocak'ta vizyona giren 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmiyle ilgili mahkemenin aldığı 'tedbir' kararı sonrası yapım şirketinden açıklama geldi.

Cem Karacanın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde

8 Şubat 2004'te hayatını kaybeden Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca, Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi için kendisinden onay alınmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Karaca'nın belirlenen 3.5 milyon TL'lik teminatı mahkemeye yatırması halinde filmin gösteriminin durdurulmasına karar verilmişti.

Haberin Devamı

"CEM KARACA'NIN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM"

Filmin yapım şirketi Aytaç Medya, mahkeme kararının ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Dava süreci kapsamında alınan tedbir kararının uygulanabilmesi için 2 Şubat Cuma gününe kadar, davayı açan kişi tarafından mahkemeye 3,5 milyon TL yatırılması gerekmektedir. 26 Ocak'tan itibaren bu meblağın yatırılmamış olması sebebiyle filmimiz, Türkiye genelinde seyircisiyle buluşmaya ve sinema salonlarında izlenmeye devam etmektedir. Seyircilerimizi, Cem Karaca'nın mirasına sahip çıkmaya ve geçmişte olduğu gibi bugün de büyük ustamızı yalnız bırakmayıp sanatını desteklemeye davet ediyoruz. Bu mücadelede birlikte olalım ve Cem Karaca'nın hatırasını yaşatalım.

Cem Karacanın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde