Cadde Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

Ceylan Ertem'in köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

29.03.2022 - 15:36 | Son Güncellenme:

Metropol hayatından sıkılıp doğayla iç içe daha sakin ve dingin bir hayat yaşamak isteyen ünlüler köye kaçıyor. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, geçtiğimiz hafta sonunu köyde geçirdi. İneklere sarılıp, sokak köpekleriyle oyun oynayan Ertem, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

Sinema, dizi, müzik dünyasının ünlülerinden bazıları, kazançlarının bir bölümünü toprağa yatırdı. Hatta bazıları İstanbul'u tamamen terk edip sakin bir hayatı seçti.

Haberin Devamı

Şarkıcı Ceylan Ertem de şehir hayatından sıkılıp, soluğu doğada alan isimler arasında yer aldı. İstanbul'un karmaşasından kaçan Ertem, geçtiğimiz hafta sonunu köyde değerlendirdi. 

CEYLAN ERTEM'İN KÖY MACERASI
Elinde sopa ile köy sokaklarını dolaşıp, sokak hayvanlarıyla oyunlar oynayan Ertem, bir pozuna "Köydeki köpeklerin gönlünü fena kazandım " notunu düştü.

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

41 yaşındaki şarkıcı, başka bir karesini "Oğlumla romantik salıncak keyfi..." notuyla yayınladı. Ceylan Ertem, ineğe sarılıp gülümseyerek verdiği bu pozuna da "Bugün böyle geçiyor" ifadelerini not düştü. Ertem'in paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı. 

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

İşte İstanbul'dan ayrılan ve kent kaosundan kaçıp doğa ile iç içe yaşamaya başlayan ünlüler...

Haberin Devamı

YILMAZ ERDOĞAN
Yılmaz Erdoğan, 2014’te Köyceğiz’de aldığı 120 dönümlük araziyi hem büyük bir çiftliğe hem de film stüdyosuna çevirmişti. Sanatçı, ekibiyle çiftçilik de yapıyor. Yetiştirdiği organik ürünler, İstanbul’da kızı Berfin Erdoğan’ın açtığı BKM Mutfak’ta kullanılıyor.

BURAK HAKKI
Oyuncu Burak Hakkı, Çanakkale- Gelibolu’daki Güneyli Köyü’nden arsa alıp yerleşti. Sebze-meyve, ceviz yetiştirip satıyor. Sevgilisi Hara Pappa da yanında.

NİL KARAİBRAHİMGİL
Nil Karaibrahimgil, eşi ve oğluyla yerleştiği çiftlikte meyve-sebze yetiştirip yakınlarına dağıtıyor. Eşi Serdar Erener “Oğlumuzu okula yollamayalım, çiftçi olsun. Toprakla uğraşsın” diyor.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ
Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, 5 yıl önce Bergama’da aldığı arazide zeytincilik ve zeytinyağı işine başladı.

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

CANDAN ERÇETİN
Candan Erçetin, Lüleburgaz- Ayvalıköy’de bostan kurdu. Bahçede yetiştirdiği salatalıkları turşu yaparak gıda işine girdi.

ÖZLEM TEKİN
Rock müziğin sevilen seslerinden Özlem Tekin, 2016’da müziği bırakıp Bodrum- Milas’a yerleşti. 17 dönümlük arazide tarım, hayvancılık yapıyor. Cep telefonu ve otomobili bıraktı. At ve eşekle geziyor.

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor

GİZEM KARACA
Oyuncu Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmuş ve İzmir'e yerleşmişti. Karaca, karantina günlerinde kendini bahçe işlerine verdi. 

Haberin Devamı

PINAR AYLİN
90'lı yılların efsane isimlerinden Pınar Aylin, yıllar önce İstanbul'u terk etti ve memleketi İzmir'e geri döndü. Aylin, uzun yıllardır burada doğayla iç içe yaşıyor.

ASLIHAN GÜRBÜZ
Son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz, bir süredir kendini tarıma verdi. Bir süredir kendini doğaya adayan oyuncu Aslıhan Gürbüz, bu konuda eğitim bile aldı.

Ceylan Ertemin köy yaşamı: Bugün böyle geçiyor