Cadde Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor!

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'a: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor!

16.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak; sert ifadeler kullanmıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'da görüntülenen Loughnan, Ortaç'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Chloe Loughnandan Serdar Ortaça: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde TikTok üzerinden yaptığı son açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

Haberin Devamı

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti:

Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.

Chloe Loughnandan Serdar Ortaça: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor

"TÜRK VATANDAŞI OLMAK İSTİYORUM"

Kanal D’de yayınlanan Magazin D programının güzel sunucusu Chloe Loughnan, önceki gün sevgilisiyle beraber Nişantaşı sokaklarında objektiflere takıldı. 12 senedir Türkiye’de yaşadığını ifade eden Loughnan, "Türk vatandaşı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine; "Çok istiyorum. 12 yıl oldu burada yaşayalı kendimi buralı gibi hissediyorum artık" yanıtını verdi.

"HERHALDE ÖZEL HAYATINDA BİR SORUN YAŞIYOR"

Eski eşi Serdar Ortaç’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatılan Loughnan, şu ifadeleri kullandı:

Ben yorum yapmak istemiyorum. Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş.

Chloe Loughnandan Serdar Ortaça: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor

Sevgilisiyle nişanlandığını ve seneye evleneceklerini belirten sunucu, “Seneye güzel bir düğünle evleneceğiz. Düğünümüzü Avrupa’da düşünüyoruz ama yüksek olasılıkla burada yaşarız. Seneye nişanlımda Türkçe öğrenmiş ve sizin sorularınızı kendisi cevaplıyor olur” diyerek gülümsedi.

Haberin Devamı

Chloe Loughnandan Serdar Ortaça: Türkçem ona cevap vermeye yetmiyor

NE OLMUŞTU?

2014 yılında evlenen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı. Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu. Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini, buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söylemişti.