Cadde Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçluyum!

Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçluyum!

06.10.2022 - 11:37 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Thor: Love and Thunder' filminde rol alan Christian Bale, GQ'ya konuşarak meslektaşı Leonardo DiCaprio hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hollywood'da her büyük rolün DiCaprio'ya teklif edildiğini iddia eden 48 yaşındaki ünlü isim, kariyerini DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçlu olduğunu söyleyerek; "Leo yaptığı her şeyi kendisi seçiyor" ifadelerini kullandı.

Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprionun rolleri reddetmesine borçluyum

'The Dark Knight' serisi, 'Exodus: Gods and Kings' ve 'Public Enemies' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Christian Bale, GQ'ya verdiği yeni bir röportajda Leonardo DiCaprio ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Söz konusu açıklama; görüşmeci Zach Baron'un, tıpkı Bale gibi henüz bir çocukken sinema işine başlayan DiCaprio'nun 2000 yapımı 'American Psycho' filminde Bale'dan önceki seçim olduğu gerçeğini gündeme getirmesinin ardından geldi.

Haberin Devamı

Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprionun rolleri reddetmesine borçluyum

Ünlü isim, sonunda DiCaprio'nun projeden ayrılmasıyla 'Patrick Bateman'ı canlandırsa da; görünüşe göre 90'lı yıllarda 'Titanic' de dahil olmak üzere beş filmin rolünü meslektaşına kaybetmiş.

"ONUN YAPTIĞINI YAPAMAM"

Bunu kişisel olarak alıp almadığı sorulduğunda ise Christian Bale, 'Hayır. Herhangi bir şeye sahip olduğum için ne kadar minnettar olduğumu biliyor musun? Demek istediğim, ben onun (Leonardo DiCaprio) yaptığını yapamam. Leo yaptığı şeyi muhteşem bir şekilde yapıyor" cevabını verdi.

Dünyaca ünlü İngiliz aktör, ardından Leonardo DiCaprio'nun Hollywood'daki her büyük film için rol teklif edilen ilk aktör olduğunu iddia etti ve "Başka biri herhangi bir rol alabiliyorsa bu; Leonardo o rolleri reddettiği için" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprionun rolleri reddetmesine borçluyum

"YAPTIĞI HER ŞEYİ KENDİSİ SEÇİYOR"

Bale, kendisinin ve 47 yaşındaki meslektaşının yaş aralığındaki diğer aktörlerin kariyerlerini Leonardo DiCaprio'ya borçlu olduğunu da sözlerine ekledi:

Hollywood'da onunla benzer yaştaki hemen hemen herkesin kariyerlerini, Leonardo'nun bazı projeleri reddetmesine borçlu olduğundan şüpheleniyorum. Kimsenin size ne dediği önemli değil. Yönetmenlerle aranızın ne kadar iyi olduğu önemli değil. Birden çok kez birlikte çalıştığım tüm insanlar, bu rollerin her birini önce ona teklif ettiler. Teşekkürler Leo, çünkü kelimenin tam anlamıyla yaptığı her şeyi kendisi seçiyor. Ve bu onun için iyi, Leo gerçekten olağanüstü.

2010 YILINDA OSCAR ALDI

Christian Bale, ilk olarak Steven Spielberg'in yönettiği 1987 'Empire of the Sun' filminde canlandırdığı, II. Dünya Savaşı'nda ailesini kaybederek Japonya'da yalnız kalan İngiliz çocuğu rolü ile sinemaya başladı. Metot oyunculuğu ile bilinen ve 2010'da rol aldığı 'The Fighter' filmi ile 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Oscar alan aktörün, iki kez kazandığı Altın Küre de dahil olmak üzere pek çok ödülü bulunuyor.

Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprionun rolleri reddetmesine borçluyum

YEDİ KEZ AKADEMİ ÖDÜLÜ'NE ADAY GÖSTERİLDİ

DiCaprio ise oyunculuk kariyerine 1989 yılında 'The New Lassie' dizisiyle başladı. DiCaprio, yedi kez Akademi Ödülü, beş kez İngiliz Akademisi Film Ödülleri ve 11 kez Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri'ne aday gösterildi. 2016'da 'The Revenant' (Diriliş) filmilye 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında Oscar alan ünlü isim, son olarak dijital bir platformda gösterilen 'Don't Look Up' adlı filmde rol aldı.

Yazarlar