Cadde Çiçek açıyoruz

Çiçek açıyoruz

03.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kış gardırobunun olmazsa olmazı kazak modelleri yeni sezonda da farklı desenleri ve görünümleriyle dikkat çekiyor.

Çiçek açıyoruz

Çiçek desenli triko kazaklar bu sezon rengarenk tarzlarıyla stilimize ışık katıyor. Bu sezon birçok moda markası yeni koleksiyonlarında çiçek desenlerine hemen yer verdi. Bu yüzden hiç şüphe yok ki, çiçekler bir kez daha sezonun ana trendlerinden biri haline geldi! Bu yüzden sezonda, çiçekli kazaklar en şık haliyle dikkat çekmek için yarışıyor. Özellikle çiçek motifli olanlar bir jean’le bile stilinizde fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Çiçek açıyoruz

Tiffany&Co. x Nike

Çok heyecanlandıran bir iş birliği geliyor. Moda dünyasındaki iki dev marka için şimdiden heyecanla bekleyen modaseverler, listeye girmek için yarışıyorlarmış. Tiffany&Co.’nun Nike ile iş birliği yaptığı yönündeki spekülasyon, iki markanın birlikte olduklarını resmi olarak ortaya koyan bir görsel yayınlamasıyla doğrulandı.

Çiçek açıyoruz

Üzerinde Nike logosu bulunan Tiffany mavisi bir ayakkabı kutusu gösteriliyor ve “Efsanevi bir çift” yazıyor. Tiffany ayrıca, fiyatları 250 dolar ile 475 dolar arasında değişen bir dizi ortak markalı, spor ayakkabı merkezli, som gümüş aksesuarlar da üretiyor. Koleksiyon, bir zincire takılı düdük, ayakkabı çekeceği, ayakkabı fırçası ve spor ayakkabı bağcıkları içeriyor. Aksesuarlar, Tiffany’nin web sitesinde satın alınabilecek.

Haberin Devamı

Çiçek açıyoruz

Fırfırlarla renkleniyoruz!

Çiçek açıyoruz

Fırfır detaylı parçalar her gardırobun klasiklerinden biri... Bir bluzun ucundaki ufak detay, eteğinizin ucu veya elbisenizin kolları... Bu öylesine bir modadır ki, 7’den 77’e herkesin kullandığı ve kişileri canlı, cıvıl cıvıl gösteren bir modadır. Fırfır aslında kişilerin nostaljik görünmesini ve masumiyetini ortaya koyan bir tarz olarak da kabul edilebilir. O yüzden fırfır modası her yaşta, her dem doğru bir biçimde kombinlendiğinde her ortamda kullanılabilecek bir moda tarzıdır. Bu sezon fırfırlı her şey çok moda! Eğer fırfırlı bir giysi kullanacaksanız, bazı ufak detaylara dikkat etmenizde fayda var. Aşırı kilolu bir kadınsanız, iri fırfırlardan uzak durmalısınız.