Fenerbahçe Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan olay Galatasaray tahmini! 'Puan kaybı çok yakın'

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan olay Galatasaray tahmini! 'Puan kaybı çok yakın'

28.04.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Maçın ardından İlker Yağcıoğlu, şampiyonluk yarışı için çok konuşulacak bir tahminde bulundu.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası İlker Yağcıoğlundan olay Galatasaray tahmini Puan kaybı çok yakın

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertliler 2-1 üstün ayrılırken maçın ardından şampiyonluk yarışı için sürpriz bir tahmin gündeme geldi.

Haberin Devamı

Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini TRT Spor'da yorumladı. Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan İlker Yağcıoğlu ayrıca Galatasaray'ın puan kaybedeceğini dile getirdi.

İlker Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

'MORALLER BOZUK'

Maçın geneli Fenerbahçe'nin daha çok topla oynadığı, galibiyete daha yakın olduğu bir karşılaşma oldu. Oyunun son bölümü sıkıntılı geçti. Cenk'in golü sonrası panik yaşandı. İkinci gol çok gecikti. İkinci golün gelmemesi Fenerbahçeli oyuncuları strese soktu. Kolay da değil tabii ki. Moraller bozuk.

Maça rakibinin 7 puan gerisinde başlıyorsun. İyi oyun veya kötü oyundan ziyade derbiyi kazanmak her şeyden daha değerli ve önemli. Fenerbahçe kazanarak Galatasaray'ın da rahatlamasına izin vermeden dört puan farkla yarısını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

MAÇIN KIRILMA ANI

Çok üst düzey bir oyun izlemedik. Çok heyecanlı ve hop oturup hop kalktığımız bir derbi olmadı. Genel anlamda biraz daha temposu düşük, Fenerbahçe'nin golü bulunca rölanti altına aldığı bir maç oldu. İkinci yarının başında Muleka'nın kafa şutunda Livakovic çok iyi refleksle topu kurtardı. Müthiş bir top çıkarttı. Maçın kırılma anlarından biriydi.

İsmail hoca ve oyuncular galibiyetten mutlu. En azından gelecek haftalara bu haftaya başladığı şekilde başlıyor. Dört puan geride takibe devam ediyor

GALATASARAY'IN TAKILMASI YAKIN

Fenerbahçe kazandı, takibi sürdü. 15 maç üst üste kazanan rakibi bir yerde takılacak. Takılmayacak diye bir şey yok. Galatasaray hiç beklenmedik bir yerde puan kaybı yaşayacak. Serinin bozulması çok yakın.

İRFAN CAN'IN PERFORMANSI

İrfan Can, 18 gol ve 10 asist oldu. Müthiş bir sezon geçiriyor. Kariyer sezonu diyebiliriz. Bu sezon bambaşka bir performans.

'BELKİ ŞAMPİYONLUĞA MAL OLDU'

Maç sonu büyük bir sevinç yoktu. Seviniyorlar gibi gözüküyordu ama içindeki burukluğu net şekilde görüyorsun. Taraftarda da var oyuncularda da var. Kafalarında geçen haftaki iki puan var. O iki puan belki şampiyonluğa mal oldu.

Yazarlar