Cadde Defalarca aldatılmıştı! İntikamını oğlu sayesinde almış

Defalarca aldatılmıştı! İntikamını oğlu sayesinde almış

01.09.2023 - 11:08 | Son Güncellenme:

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında dört yaşında bir kızı olan Khloe Kardashian, geçtiğimiz sene Thompson ile ikinci bebeğini kucağına almıştı. Kendisini defalarca aldatan sevgilisini affettiği için eleştirilen ünlü ismin, intikamını oğlu aracılığıyla aldığı ortaya çıktı.

Defalarca aldatılmıştı İntikamını oğlu sayesinde almış

Kardashian- Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, bir dargın bir barışık sevgilisi ve kızı True'nun babası basketbol yıldızı Tristan Thompson ile 2019 yılında ihanet iddiaları sonrası yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Kızları için tekrar bir araya gelen ünlü çiftten Thompson, geçtiğimiz sene kısa süre aşk yaşadığı spor hocası Maralee Nichols'dan bir bebek sahibi olduğunu sonunda kabul etmek zorunda kalmıştı.

Defalarca aldatılmıştı İntikamını oğlu sayesinde almış

İKİNCİ KEZ ÇOCUK SAHİBİ OLDULAR

Khloe Kardashian, defalarca ihanete uğramasına rağmen yine de ikinci bir bebek sahibi olmak için Thompson'la bir araya gelmiş ve taşıyıcı anne yoluyla ikinci çocuğunu kucağına almıştı.

Çiftin oğulları geçen yıl 28 Temmuz’da doğmuştu. Tristan'ı affeden ve çocuklarının hayatında baba figürü olarak kalması için çabalayan Khloe ise hayranları tarafından eleştirilmişti.

Defalarca aldatılmıştı İntikamını oğlu sayesinde almış

İNTİKAMINI BÖYLE ALDI

Ancak Kardashian'ın o kadar da affedici olmadığı ve Tristan Thompson’dan oğlu aracılığıyla intikam almaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Defalarca aldatılmıştı İntikamını oğlu sayesinde almış

Yeni dünyaya gelen oğluna isim bulmakta zorlnan Kardashian, hastanedeki doğum belgelerine bebeğini 'Bebek Kardashian' olarak kaydettirdi. Ünlü isim, Tristan Thompson’dan olan oğlunun adını aylarca açıklamadı, sonra da ona Tatum ismini verdiğini duyurdu.

Çocuğuna kendisini aldatan eski sevgilisinin soyadını vermeyerek intikam alan Kardashian'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Defalarca aldatılmıştı İntikamını oğlu sayesinde almış

BEKLENMEDİK HAMLE

ABD basınının Tatum 13 aylık olduktan sonra elde ettiği belgelere göre; tüm bunlara rağmen reality şov yıldızı bebeğin adını sonunda Tatum Thompson olarak değiştirdi. Bu fikir değişikliğinde ise Tristan Thompson’ın değişen ve ailesine önem verdiğini gösteren davranışların etkili olduğu düşünülüyor.