Cadde Defne Samyeli'ye Derin Talu'ya 'şiddet' sorusu!

Defne Samyeli'ye Derin Talu'ya 'şiddet' sorusu!

08.05.2023 - 09:23 | Son Güncellenme:

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir Emircan Şahin'le birlikteydi. İki sevgili arasında birkaç hafta önce büyük bir kavga yaşanmıştı. O kavga sırasında da Derin, sevgilisi tarafından darp edilmişti. Önceki Bebek'te görüntülenen Defne Samyeli'ye, Derin Talu hakkındaki soru soruldu.

Defne Samyeliye Derin Taluya şiddet sorusu

Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalarda Etiler’deki bir mekana giriş yaparken objektiflere yansımıştı. Ünlü şarkıcıya, kızı Derin Talu'nun (19), sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği iddiaları sorulmuştu.

Haberin Devamı

"DARP HABERLERİ DOĞRU"

"Evet, çıkan haberler doğru. Kızım darp edildi" şeklinde net bir ifade kullanan Samyeli, "Bu konuyla alakalı kesinlikle konuşmak istemiyorum. 'Haberler doğru' diyeyim yeterli" açıklamasını yapmıştı.

Defne Samyeliye Derin Taluya şiddet sorusu

"KONUŞMAYACAĞIM"

Defne Samyeli, konunun mahkemeye intikal edip etmeyeceği sorulunca ise "Konuşmayacağım” karşılığını vermişti.

Defne Samyeliye Derin Taluya şiddet sorusu

BÜYÜK KIZIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Samyeli, önceki gece büyük kızı Deren Talu ile birlikte Bebek'teydi. Kızı ile birlikte mekandan çıkan Samyeli, kızının arabaya binmesini bekledi.

YANIT VERMEDİ

Kızı Deren'in arabaya binmesinin ardından park yerinden çıkan Samyeli, geçtiğimiz günlerde şiddet gördüğünü açıkladığı bir diğer kızı Derin Talu hakkındaki sorulara yanıt vermedi. Daha sonra trafikte gözlerden kayboldu.

Defne Samyeliye Derin Taluya şiddet sorusu