Cadde Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında! 'Kalbime saplanan bir bıçak gibi'

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında! 'Kalbime saplanan bir bıçak gibi'

20.03.2023 - 14:17 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz sene afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bıraktığı açıklanan ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ise geçtiğimiz gelmişti. Willis'in ailesinin yaptığı paylaşımda; dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığı duyurulmuştu. Zor günler yaşayan aktör, geçtiğimiz gün 68'inci yaşına girdi. Willis'in eşi Emma Heming ve eski eşi Demi Moore, ünlü ismin doğum gününü duygusal paylaşımlarla kutladı.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında Kalbime saplanan bir bıçak gibi

Hollywood yıldızı Bruce Willis'e, beyinin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi 2022'nin mart ayında konulmuştu.

Haberin Devamı

AİLESİ DUYURDU

Hastalığı ortaya çıktıktan sonra oyunculuğu bırakarak gözlerden uzak bir hayat yaşayan aktörün sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ise geçtiğimiz ay yaşanmıştı. Willis'in ailesi, ünlü ismin davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığını duyurmuştu.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında Kalbime saplanan bir bıçak gibi

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Bruce Willis'in eşi Emma Heming, demans teşhisinden bir ay sonra eşinin 68'inci yayınladığı duygusal bir mesajla kutladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda gözyaşlarına hakim olamayan Heming, duygusal anlar yaşadı.

Sözlerine, "Bugün kocamın doğum günü" diyerek başlayan ünlü isim, şöyle devam etti:

Sabaha ağlayarak başladım. Şişmiş gözlerimden ve sümüklü burnumdan da görebileceğiniz gibi, bu olayın tüm yönlerini görmenizin önemli olduğunu düşünüyorum. Her zaman bu mesajı alıyorum, insanlar bana her zaman 'Çok güçlüsün, bunu nasıl yapıyorsun bilmiyorum' diyor. Bana bir seçenek sunulmuyor. Keşke başka bir seçeneğim olsaydı. Aynı zamanda iki çocuk da yetiştiriyorum.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında Kalbime saplanan bir bıçak gibi

"ÜZÜLDÜĞÜM VE KEDERLENDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR"

Haberin Devamı

Emma, "Bu yüzden bazen hayatımızda büyük kız pantolonlarımızı giyip işe koyulmamız gerekir. Ve ben de bunu yapıyorum. Ama her gün üzüldüğüm ve kederlendiğim zamanlar oluyor. Ve bugün, Bruce'un doğum gününde bu duyguları gerçekten hissediyorum" şeklinde konuştu.

"BUNU NEDEN YAPTIĞIMI BİLİYORUM"

"Kocamın doğum günü için bir video hazırladım. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum çünkü, bu videolar kalbime saplanan bir bıçak gibi" ifadelerini kullanan ünlü isim, aktörün hayranlarına da teşekkür etti:

Ama bunu kendim için yaptığım kadar sizin için de yapıyorum. Çünkü kocamı ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum ve bu benim için çok şey ifade ediyor, bu yüzden teşekkür ederim.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında Kalbime saplanan bir bıçak gibi

"ONU SEVDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Saatler sonra Heming, Willis'in kısa videolarını Stevie Wonder'ın 'As' şarkısıyla paylaşarak; şöyle yazdı:

Bruce çok seviliyor. Onu her zaman seveceğim. Doğum günün kutlu olsun tatlım. Kocam için doğum günü dileğim, onu dualarınızda tutmaya devam etmenizdir çünkü ruhu bunu hissedecektir. Onu sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz için size de çok teşekkür ederim.

ESKİ EŞİ DE PAYLAŞTI

Hollywood yıldızının eski eşi Demi Moore'da ünlü ismin doğum gününü unutmadı. 60 yaşındaki aktris, tüm ailesinin Willis'in etrafında toplandığı ve üzerinde mumlar olan bir elmalı turta vermeden önce mutlu yıllar şarkısını söylediği bir video paylaştı.

Demans hastalığı ile mücadele eden Bruce Willis 68 yaşında Kalbime saplanan bir bıçak gibi

Paylaşımına, "Mutlu yıllar, BW! Bugün doğum gününü kutlayabildiğimiz için çok mutluyuz" diye yazan Demi, "Seni ve ailemizi seviyorum. Sevgi ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim, hepimiz bunu hissediyoruz" ifadelerini kullandı.