Cadde Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

14.12.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahnelere çıkışının engellendiğini duyurmuştu. Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi. “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et" diyen şarkıcının sert eleştirileri dikkat çekti.

Demet Akalından Aleyna Tilkiye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı sitem dolu paylaşımda sektörü domine eden kişiler tarafından devre dışı bırakıldığını iddia etmişti. Şarkıcı, paylaşımında şunları söylemişti:

Haberin Devamı

"SAHNELERDEN ALIKOYMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar.Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum. (Şu anda yüzyüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık.)

Demet Akalından Aleyna Tilkiye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor


"BENCE KİMSEYİ SUÇLAMA"

Aleyna Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi. Akalın, “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et ama bence burada yapabileceğin çok şey var. Bence kimseyi de suçlama. Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor” deyince sosyal medyada büyük eleştiri aldı.

Demet Akalından Aleyna Tilkiye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

"NAMUSLU GÖRÜNMEK KİMLERE KALMIŞ"

Tepki alan Akalın'a bir takipçisi; "Sezen Aksu 1991’de 'Namus' klibinde namuslu görünmek kimlere kalmış. Yıllar geçti ama namusu kadınla özdeşleştirenler değişmedi. Bu gidişle 2060 senesinde bu şarkıyı başka bir kadın sanatçı yine birilerine inat seslendirecek. O zaman: Hadi yandan…" diyerek tepki gösterdi.

Demet Akalından Aleyna Tilkiye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

Haberin Devamı

"MİNİKLERİN STARI"

Demet Akalın ise "Aleyna miniklerin starı, elinde ayıcıkla ünlü oldu! Genç bir kızdı koca kadın değil! Bizler mayoyla bile çıktık ama biz küçüklerin starı değildik sonra ben Ben Fero'yla evli mutlu çocukluyla aldım ama sonra da hiç mayo giymedim" dedi.

Demet Akalından Aleyna Tilkiye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

"OLAYI YAŞA BAĞLAMAYIN"

Ünlü şarkıcıya tekrardan cevap veren takipçisi, şunları yazdı:

Demet Hanım, ister mayo giymiş olun ister burka, isterseniz 10 kez evlenin boşanın kimseyi ilgilendirmez. Aleyna’nın sahneye nasıl çıktığının da kimseyi ilgilendirmemesi gibi. Ki siz benzer yorumları Gülşen için de yaptınız. O yüzden olayı hiç yaşına bağlamayın bence. Sevgiler.