Cadde Hadise'den Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye yanıt!

Hadise'den Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye yanıt!

13.12.2023 - 08:33 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçkin, o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.

Hadiseden Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilkiye yanıt

Son dönemde hem dansları hemde iddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser vermişti.

Haberin Devamı

Konserde çekilen pozlarını "Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşan Hadise'ye aynı sahnede önceki gün konser veren Ece Seçkin'den "Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyor, boşuna yapıcan bize lolo' yanıtı gelmişti.

Hadiseden Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilkiye yanıt

HADİSE SON NOKTAYI KOYDU

Hadise'nin sözlerinin Aleyna Tilki ve İrem Derici'ye olduğu iddia edilirken; Derici de kimseyle polemiğe girmediğini ifade etti.
Bunun üzerine Hadise de sessizliğini bozdu.

Hadiseden Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilkiye yanıt

"İZLEMEKTEN ÇOK KEYİF ALDIĞIM KADINLAR"

X hesabından bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlar! Ama daha çok eğleniriz o ayrı. Aleyna da İrem de Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz" dedi.

Hadiseden Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilkiye yanıt