Cadde Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı!

Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı!

02.11.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Demet Akalın, yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile polemik yaşamış, bu polemiğe şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil olmuştu. Önceki gün verdiği konser sonrası gazetecilerle bir araya gelen Akalın, şarkısıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Demet Akalından ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı

Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda 'Bana Yolla' isimli yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. '2. Sayfa' programına konuk olan Işın Karaca, "Bu aralar konuşmuyoruz" dediği meslektaşının şarkısını beğenmediğini söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Haberin Devamı

Karaca, "Arkadaşın Demet Akalın'ın Bana Yolla şarkısını mı dinlemedin mi?" sorusuna, "Dinledim, beğenmedim. Konuşmuyoruz bu aralar. Niye olduğunu da bilmiyorum. Demet'ten beklentim yüksekti. Hit şarkıları belirleyen bir görevi var Demet'in, o görevi sallamayacaksın. 30 yıldır ünlü kendisi. Bir kendimize gelelim. O kendi toparlar şimdi. Demet'le anne olduktan sonra kavga etmeme kararı almıştık. Ben onun kötü gün dostu olmayı tercih ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Demet Akalından ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı

"BİZ MİLLETİN OLMAYAN ŞARKILARINA ÇOK GÜZEL DEDİK"

Daha sonra bu konuyla ilgili bir yoruma cevap veren Akalın ise "Oh keyfim için çıkardım, oh canım sağ olsun. Biz milletin yıllardır olmayan şarkılarına 'çok güzel' dedik ama fake hesaplardan hiç geçirmedik" şeklinde sitemkar bir paylaşım yapmıştı.

Haberin Devamı

Demet Akalından ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı

"TÜRKİYE'DE ŞARKI YAZARKEN NORM BELLİ"

Geçtiğimiz günlerde söz konusu şarkının yazarı Cansu Kurtçu da bu polemiğe dahil olmuş ve; ""Türkiye’de şarkı yazarken norm belli, yazacağımız ölçü belli. Yani Türkiye’de doğru ya herkes Maria Carey, herkes Celine Dion; biz kötü şarkı yapıyoruz yapacak bir şey yok!" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Demet Akalından ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı

"YILBAŞINDAN SONRA YAYINLAYACAĞIM"

Demet Akalın, son olarak Demet Akalın Başkent İnşaat firmasının Ankara'da Cumhuriyetimizin 100. yılında düzenlediği temel atma ve lansman programında sahneye çıktı. Tuğba Özay ve Şenol İpek'in sunuculuğunu ve sahne şovlarını gerçekleştirdiği, Okan Kurt'un da DJ'lik yaptığı etkinlikte Demet Akalın muhteşem bir konser verdi.

Demet Akalından ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı

Konser sonrası gazetecilerle bir araya gelen ünlü popçu, ilginç bir itirafta bulunarak 'Bana Yolla' şarkısı için şu ifadeleri kullandı:

Yazın full çalıştığım için şarkı yaz sonuna kaldı. Zaten insanlar da hoşlanmadı. Bana yakışmadı. Bu yüzden çok özenerek yeni bir albüm hazırlayıp yılbaşından sonra yayınlayacağım.